Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt sąsiadów przy Leśnej i zapuszczona kamienica
~~Przeciętny niezalogowany
12 czerwca 2023r. o 15:34
Nie trzeba być geniuszem aby wiedzieć, że kredyt wzięty na wspólnotę jest o połowę tańszy niż indywidualny. Widocznie ktoś z tych ludzi "podstawówkę" kończył korespondencyjnie. Z matematyki "lufa".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~SwojGosc niezalogowany
12 czerwca 2023r. o 15:45
Chyba faktycznie te dwie panie nie sa zbyt rozgarnięte:)
~~Gosc niezalogowany
12 czerwca 2023r. o 15:49
Właściciel mieszkania który pilnie chce remontu to także cwany lis bo „……. Kupiłem tutaj mieszkanie półtora roku temu z myślą o tym, żeby je podzielić. Jedno z nich chciałem sprzedać, drugie może zostawić córce. Mieszkanie kupiłem na poddaszu, było w bardzo kiepskim stanie…….” Kupił tanio bo kupił na poddaszu gdzie dach się wali na głowę , teraz chce remontu aby godnie żyć i drugie drogo sprzedać a za remont dachu bo to jest największy koszt niech płacą inni mieszkańcy. Koszt remontu dachu to jest 80% kwoty reszta to pierdoły bo już poszła kontrola całego budynku. Sąd niech rozstrzyga takie spory. Moim zdaniem Pan jest cwany.
~~Wesoły Soczek niezalogowany
12 czerwca 2023r. o 16:12
Oj, te blondynki! Mam nadzieję że ładne, bo jak nie to katastrofa. Ale pewnie wyglądają jak ten budynek. Szkoda kamienicy.
~~Ja niezalogowany
12 czerwca 2023r. o 16:16
Ale chyba po to jest ten fundusz remontowy żeby z niego korzystać ? Tak mi się przynajmniej wydawało.... Ale starsze Panie pewnie uważają i są nauczone inaczej... Przykre to
~~zapomnonc niezalogowany
12 czerwca 2023r. o 17:09
Starsze pane? ja u jednej z niej pracowala. To hyba jej dom. jak ona taka dla ludzi jak dla pracownikow to nie daj bog
~~Szaropopielaty Koleus niezalogowany
12 czerwca 2023r. o 17:47
Jeżeli kamienica już dawno powinna być wyremontowana to czemu nie jest? Ta kobieta jest co najmniej niekonsekwentna. Zawsze się można dogadać, to lepsze niż bieganie po sądach. Trzeba było się uczyć prosta kobiecino, mniej płaciłabyś prawnikom. Wyremontujcie tę chałupę bo żal patrzeć.
~~Ddd niezalogowany
12 czerwca 2023r. o 18:09
~~zapomnonc napisał(a): Starsze pane? ja u jednej z niej pracowala. To hyba jej dom. jak ona taka dla ludzi jak dla pracownikow to nie daj bog

No ona musi tu miec tylko mieszkanie, nie cały dom jej. Chyba tu ma zarejestrowana działalność wiec jak tu nie mieszka to nic dziwnego ze ma wywalone na remonty
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.