~~Pisowcy napisał(a): Wy pisowcy jak chcecie być dobrzy dla Tegp Państwa to w czasie wyborów zostancie w domu.Bo dość krzywdy od strony Was uczyniono w tym Kraju.
~~Pomarańczowoczerwony Miskant napisał(a): Ja już wiem oddam głos na PIS.Tusk to niemiec z krwi i kości.
~~Jasnoszara Bylica napisał(a): Myślę, że tym razem start Barczyka może być dla PISu strzałem w stopę. Może odbierać głosy Pisowi a niekoniecznie demokratycznej opozycji. Ludzie pamiętają , że zostali oszukani przy ostatnich wyborach. Nikt zdrowo myślący z PO SLD i reszty opozycji nie zagłosuje na PIS=BP. Czyli skąd mogą być głosy dla Barczyka? Jedynie z części PISu i Konfederacji.[/
~~Jasnoszara Bylica napisał(a): Myślę, że tym razem start Barczyka może być dla PISu strzałem w stopę. Może odbierać głosy Pisowi a niekoniecznie demokratycznej opozycji. Ludzie pamiętają , że zostali oszukani przy ostatnich wyborach. Nikt zdrowo myślący z PO SLD i reszty opozycji nie zagłosuje na PIS=BP. Czyli skąd mogą być głosy dla Barczyka? Jedynie z części PISu i Konfederacji.
Na wyciągniętego z rękawa Romana Dyzmę. Po 2 latach oszukiwania społeczeństwa i grania z PiS w Covidzie...ze Barczyk który zadłużył s,pisał i zamknął na w lata dla mieszkańców...to padaczka że nie ma leps,ych kandydatów..
Ponad 30 mln dlug w ciągu 2 lat..to nie jest rekomendacja bym temu gościowi zaufać..
A to co sie d,ieje w szpitalu to wszyscy wiedzą mimo HOPSA HOPSA SLOWOM STAROSTY GABRYSIAKA.......ŻENUA