Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Golem na glinianych nogach – czyli Bolesławieckie Święto Ceramiki w pigułce
~~Brunatna Krokosmia niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 14:14
~~Ja napisał(a): Ciekawe, ciekawe tylko przedstawione przez osobę ktora bedzie tak opisywać sprawę bo nie pluje na wlasne gniazdo, jeszcze z podpisem, nie rozumiem tylko tego, że jak ja nie chce to Wy też nie możecie. Zobaczymy za rok co pokaże i za ile, czy bedzie tak jak kiedyś. Szkoda

Nie na miasto, tylko na partaczy u władzy i ich klakierów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fiołkowy Kiścień niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 14:24
Marcin Marczewski napisał(a): No cóż. Każdy może świętować wedle uznania. Dla mnie osobiście Święto Ceramiki to doskonała okazja na spotkanie ze znajomymi, przyjaciółmi. W tym roku pobalowałem do białego rana, a w niedzielę wystartowałem w Biegu po ceramiczną filiżankę - to naprawdę bardzo fajny element BŚć - świetna atmosfera, ludzie, czas. Polecam ;)
A tekst Bernarda oczywiście bardzo dobry i trafny :)

ja podobnie chociaż nie balowałem do rana i nie biegałem po filiżankę ....
szkoda jednak drogi adminie że nie spotkałeś się jednak chociaż z godzinkę czy dwie ze swoimi wiernymi 'czytaczami' i 'pisaczami' ;D

a skoro tak to wychodzi na to że wśród nich nie ma tych o których wcześniej wspomniałeś ...znajomych i przyjaciół...
ale mogę się mylić ...
~~Rdzawobrązowy Żylistek niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 14:30
Te dwie gliniady to prymitywna walka buldogów pod dywanem.
Żenada walczyła z tandetą i obydwie przegraly !
~~Samuraj niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 14:31
Dla mnie to parada motocykli była największym atutem tego całego gówna było widać że ludzie z chęcią oglądali motocykle . Fakt że parada motocykli mogła zostać puszczona pierwsza chociaż dziesięciominutowym wyprzedzeniem bądź na końcu . Aż rzygać się chce jak ta klika spijała sobie z dziubków . Oby jak najszybciej uzurpator odszedł w zapomnienie .
~~Zielona Wiśnia niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 14:38
Za to wszystko co się stało odpowiada gospodarz miasta. Dobrze że następna kadencję będzie ostatnią.
~~Bolecnauta niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 14:42
Motocykle w tłumie i rynku to idiotyzm największej miary. Większość ludzi w paradzie to seniorzy, dobrze, że szli bo nic więcej dla nich nie było. Co roku to samo.

Prawdziwa parada glinoludów powinna powrócić. Ale czy nowy, stary prezes jest w stanie coś dobrego dla turystów i mieszkańców zrobić, wątpię, bo jego poglądy bliskie są pisowcom a nie mieszkańcom. Na pewno wygra wybory bo dobrego kandydata nie widać, chyba, że Pogoda spróbuje.
26 sierpnia 2023r. o 14:53
Marcin Marczewski napisał(a): No cóż. Każdy może świętować wedle uznania. Dla mnie osobiście Święto Ceramiki to doskonała okazja na spotkanie ze znajomymi, przyjaciółmi. W tym roku pobalowałem do białego rana, a w niedzielę wystartowałem w Biegu po ceramiczną filiżankę - to naprawdę bardzo fajny element BŚć - świetna atmosfera, ludzie, czas. Polecam ;)
A tekst Bernarda oczywiście bardzo dobry i trafny :)

nie ma co się obrażać Panie Marcinie ...
po co od razu wycinać post...;D
przecież nic złego nie napisałem a nawet ba...nawet nic złego nie miałem na myśli....
26 sierpnia 2023r. o 14:56
to pogoda to ten niby ''dobry''?
a w czym?...przecież klaskać mkkwaczowi nawet du.reń potrafi ....

więc w czym jest ''dobry'' ten pogoda ? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza