~~Bladoróżowy Ciemiernik napisał(a): Przestańcie ludzie wierzyć w brednie serwowane przez media. W kłamstwie kowidowym, każdy zgon, także tragiczny, podciągano pod jedną, intratną chorobę. Teraz, jak widzę, po wpisach znajdują się kolejne barany, celebrujące strach i pochłaniające wyziewy z toksycznych mediów. Wymyślili sobie nowa chorobę, o której nie słyszeli ani lekarze, ani ludzie zawodowo zajmujący się medycyną.
~~Krwistoczerwony Berberys napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoróżowy Ciemiernik napisał(a): Przestańcie ludzie wierzyć w brednie serwowane przez media. W kłamstwie kowidowym, każdy zgon, także tragiczny, podciągano pod jedną, intratną chorobę. Teraz, jak widzę, po wpisach znajdują się kolejne barany, celebrujące strach i pochłaniające wyziewy z toksycznych mediów. Wymyślili sobie nowa chorobę, o której nie słyszeli ani lekarze, ani ludzie zawodowo zajmujący się medycyną.
a PO cmentarzach to kto leży ? turyści
~~Bladoróżowy Ciemiernik napisał(a): Przestańcie ludzie wierzyć w brednie serwowane przez media. W kłamstwie kowidowym, każdy zgon, także tragiczny, podciągano pod jedną, intratną chorobę. Teraz, jak widzę, po wpisach znajdują się kolejne barany, celebrujące strach i pochłaniające wyziewy z toksycznych mediów. Wymyślili sobie nowa chorobę, o której nie słyszeli ani lekarze, ani ludzie zawodowo zajmujący się medycyną.
~~Płowa Pelargonia napisał(a): Grypa i nowotwory też nie istnieją! Cały ten świat lekarzy i medycyny to jedna wielka ściema. Sprawdziłem wodę mikroskopem mojej córki i żadnych bakterii nie widziałem! Należy zlikwidować szpitale i ten cały przemysł farmaceutyczny, tylko zbijają kasę na ludziach, którzy naturalnie umierają bo na tyle było zaprogramowane ich życie.
Zastosowana autokorekta