Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Za co kochacie PiS?

~~falko nett i niezalogowany
4 września 2023r. o 15:56
Każde wyjaśnienie jest dopuszczalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fałszerze wyborów i złodzieje niezalogowany
5 września 2023r. o 4:43
Milioner bambik morawiecki nazwał mieszkania w wielkiej płycie dziadostwem
~~Szarawozielony Winnik niezalogowany
5 września 2023r. o 5:58
określenie ''kochacie'' to oczywiście określenie na wyrost ale musiało zaistnieć z kontrze do ''nienawiści''
bo kochać nie ma za co...
to zrozumiałe ...
jestem przekonany że nie pojawi się w tym temacie wiele wpisów ich chwalących a nawet twierdzę że jeśli pojawi się kilka to będą to desperaci...;D
ja osobiście nawet trochę ich lubię ...poprzez swoje wypowiedzi dostarczają często nawet niezłej rozrywki ....
i na tym moja ''sympatia'' do nich się kończy...
~~Bladozielona Kufea niezalogowany
5 września 2023r. o 12:09
Równie dobrze można by zapytać "za co kochacie Putina, Stalina i Kim Dżong Una".
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
5 września 2023r. o 12:30
kochac pis??? ohuyales???
~~Wielbłądzi Wiesiołek niezalogowany
5 września 2023r. o 12:55
Falko, ty jesteś nienormalny? Kochać PiS? A weź się.
~~Kawowa Mina niezalogowany
5 września 2023r. o 13:13
Kradno ale sie dzielo...
~~TW bablina i koledzy mafiozi niezalogowany
5 września 2023r. o 13:19
Tak złodzieje się dzielą że dostałem do zapłaty ZUS. 1500 społeczny i 2000 zdrowotnego... Swoją drogą starzec z demencja, który nie rozróżnia brutto od netto, niech lepiej nie bierze się za rządzenie krajem, bo jedno jego chlapaniecie ozorem kosztuje dodatkowe 8.000.000.000 złotych. Komuś tę kasę trzeba ukraść i zadłużyć nasze dzieci
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.