~~Kruczoczarny Jałowiec napisał(a): szalony antonio ''dron'' to historia oszustw ,manipulacji a od czasów Smoleńska wręcz łgarstw i zwykłego złodziejstwa...
ten facet w innych czasach i w państwie gdzie panuje prawo gniłby już w kryminale z kulą u nogi ....
a te słowa-
''- Prezydent Lech Kaczyński był prawdziwym, niemalowanym przywódcą Solidarności ''
to kpina z inteligencji Polaków...
dlaczego?...wytłumaczenie jest banalnie proste...
ale ja tu nie jestem od udzielania komukolwiek lekcji ...;D
jedno jest dla mnie pewne- szalony antonio ''brzoza '' to jeden z największych szkodników w historii powojennej Polski...
to on jest tym który skłócił i podzielił Polaków ...
~~Wielbłądza Bazylia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myślenie nie boli napisał(a): Przecież tych wypocin Janie to nie jesteś w stanie sam ogarnąć ….
Czy już ci psycha siada …
czy kiedyś przeanalizowałeś jakim głupiutkim
posługujesz się notesikiem wiadomości …
Ach zapomniałbym przecież tez byłeś/jesteś
agentem …
bo po cóż tak bardzo chciałeś poznać Lucjana
u Przemka …?
ten wpis pokazuje ''ni mniej ni więcej'' jakim jesteś ograniczonym w myśleniu dur.niem...;D
co jest złego w chęci poznania kogoś o odmiennych poglądach ?
wtedy w najprostszy sposób można poznać to jaką wiedzę ktoś posiada bez możliwości ''kopiuj-wklej'' ;D
a ty co potrafisz?...to widać ''głombie'' ;D
''Ach zapomniałbym przecież tez byłeś/jesteś
agentem …''
tyle możesz bo tyle potrafisz...;D
~~Jurko61 napisał(a): Solidarność zarejestrujecie , bułki z szynką jeść będziecie .
~~Pull Up napisał(a): A to tak jak Lucek. On o kłamstwo oskarża Janusza . Janusz jak Tomczyk macha Luckowi przed oczami kopiami jego postów a Lucek idzie w zaparte .