~~Pomarańczowobrązowy Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoszara Hortensja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawy Rdest napisał(a): Pan kandydat nawet nie wie że Duda cytował słowa strażników granicznych. No ale wiadomo że PO kłamie i będzie kłamać.
Bzdury piszesz, jakich strażników? Skąd?
cytat z materiału tvn: "O tę wypowiedź prezydent był później pytany w rozmowie z korespondentem "Faktów" TVN Marcinem Wroną. - To nie była moja wypowiedź, to był cytat. Powiedziałem jasno i wyraźnie, że cytuję. Powiedziałem, że cytuję wypowiedź przedstawicieli Straży Granicznej, którzy oglądali ten film i wypowiadali się na ten temat w mediach - odpowiedział."
https://tvn24.pl/polska/zielona-granica-nowy-film-agnieszki-holland-prezydent-andrzej-duda-o-swojej-wypowiedzi-i-cytacie-tylko-swinie-siedza-w-kinie-7355674
Jeżeli osoba używająca cytatu nie zanegowała jego treści to oznacza że zgadza sie z tym cytatem
No i jak?
A niby od kiedy tak jest? co to za reguła? Jeśli ktoś kogoś cytuje nie musi oceniać, po prostu przekazuje co inni mówią na dany temat. Kto niby kogo zmusza do oceny?