~~Rdzawy Rdest napisał(a): Pan kandydat nawet nie wie że Duda cytował słowa strażników granicznych. No ale wiadomo że PO kłamie i będzie kłamać.
~~Rdzawy Rdest napisał(a): Pan kandydat nawet nie wie że Duda cytował słowa strażników granicznych. No ale wiadomo że PO kłamie i będzie kłamać.
~~Bolecnauta napisał(a): Nie jestem świnią!Ostatnio są przeszczepy serca świni człowiekowi. Może świnia się zrehabilituje. Nie ma więc o co kruszyć kopii.
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawy Rdest napisał(a): Pan kandydat nawet nie wie że Duda cytował słowa strażników granicznych. No ale wiadomo że PO kłamie i będzie kłamać.
Bzdury piszesz, jakich strażników? Skąd?
~~Jasnoszara Hortensja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawy Rdest napisał(a): Pan kandydat nawet nie wie że Duda cytował słowa strażników granicznych. No ale wiadomo że PO kłamie i będzie kłamać.
Bzdury piszesz, jakich strażników? Skąd?
cytat z materiału tvn: "O tę wypowiedź prezydent był później pytany w rozmowie z korespondentem "Faktów" TVN Marcinem Wroną. - To nie była moja wypowiedź, to był cytat. Powiedziałem jasno i wyraźnie, że cytuję. Powiedziałem, że cytuję wypowiedź przedstawicieli Straży Granicznej, którzy oglądali ten film i wypowiadali się na ten temat w mediach - odpowiedział."
https://tvn24.pl/polska/zielona-granica-nowy-film-agnieszki-holland-prezydent-andrzej-duda-o-swojej-wypowiedzi-i-cytacie-tylko-swinie-siedza-w-kinie-7355674
Jeżeli osoba używająca cytatu nie zanegowała jego treści to oznacza że zgadza sie z tym cytatem
No i jak?