Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

41
#jegomosc nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 10:02
~Perkusista napisał(a):
assassin napisał(a): Jegomość dobrze gra. Na poprawiny super sprawa. O nic się nie martwisz, wszystko zorganizuje. Polecam
jegomosc dobrze gra? hahaha dobre sobie,dj nigdy nie gra tylko odtwarza muzykę innych.

Mówisz tak bo ze mną w pokera nie grałeś:)

To prawda - DJ w kreatywny sposób dobiera i prezentuje oryginalne utwory muzyczne (nagrane prze "innych"). To chyba oczywiste, więc nie ma co nad tym debatować. Dodam, że ja nie ograniczam się li tylko do muzyki, ale zajmuję się również prowadzeniem imprez (konferansjerka, konkursy, zabawy itp.).

Pozdrawiam wszystkich perkusistów na całym świecie!:)

www.djdowynajecia.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zuzia niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 10:11
(...) I widzisz Jegomość,wystarczy sprowokować jednym postem napisanym przez siebie(anonimowo) i masz reklamę za FREE

Zmoderowano 05.06.2013 godz.10:24 - powód: błąd cytowania (moderator)
41
#jegomosc nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 10:13
Za free? Chyba żartujesz, wiesz ile się musiałem napocić, żeby wymyślić taki misterny plan... zresztą twój post też ja wymyśliłem tylko po to żeby się reklamować! hahaha! Taki jestem kreatywny i przebiegły:P

www.djdowynajecia.pl
~Zuzia niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 10:24
(...)

Zmoderowano 05.06.2013 godz.10:27 - powód: offtop (moderator)
~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 15:00
kogo polecanie do wideofilmowania i fotografowania ślubu/wesela?
~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 17:10
Na stronie portalu Bolec.info masz dużo ogłoszeń :)
, a także tutaj:
http://www.biswesele.cba.pl/
~Włodzio niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 17:21
WarKot super polecam
41
#jegomosc nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 22:36
~Włodzio napisał(a): WarKot super polecam

Warkot superekstra!

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza