Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
23 czerwca 2013r. o 20:12
ile osob liczy kapela Bianco i podajcie ich strone internetowa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
24 czerwca 2013r. o 8:58
Też polecam Bianco, grali na moim weselu parę lat temu. Mistrzowie!

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
24 czerwca 2013r. o 12:42
Poda ktos gdzie w internecie bianco ma swoje demo

i jaki jest sklad zespołu

Bo w ciemno nie moge ich wynajac
~ niezalogowany
24 czerwca 2013r. o 13:30
kto wie jak mozna znalezc demo Bianco w necie jakis e-mail do nich
i ile osob liczy kapela
moze ktos wie ile biora za wesele?
3046
#sentinel nieaktywny
27 czerwca 2013r. o 18:06
Przeniesiony post :

~MajaK napisał(a): Drodzy Forumowicze! Zwracam się do Was z ogromną prośbą. Jestem na etapie poszukiwania zespołu na wesele i interesuje mnie zespół PRESTIŻ. Nigdy nie widziałam jak grają i prowadzą imprezę na żywo dlatego też proszę o opinie na ich temat jeśli kiedykolwiek mieliście z nimi coś wspólnego to proszę piszcie:) Z góry dziekuję za pomoc!

GG 2563898
~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 15:54
~ napisał(a): Poda ktos gdzie w internecie bianco ma swoje demo

Bianco nie ma strony internetowej, w składzie jest 2 Panów, ale tak potrafią zagrać i zachęcić do zabawy, że wszyscy goście są na parkiecie. Za wesele biorą 2500zł (stawka na 2014r.) Byliśmy na 3 weselach na których grało Bianco i sami ich bierzemy na nasze wesele bo są rewelacyjni.
~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 15:54
~ napisał(a): Poda ktos gdzie w internecie bianco ma swoje demo

Bianco nie ma strony internetowej, w składzie jest 2 Panów, ale tak potrafią zagrać i zachęcić do zabawy, że wszyscy goście są na parkiecie. Za wesele biorą 2500zł (stawka na 2014r.) Byliśmy na 3 weselach na których grało Bianco i sami ich bierzemy na nasze wesele bo są rewelacyjni.
~Bodzio niezalogowany
5 lipca 2013r. o 16:19
2500 zł to bierze zespól 3-osobowy
W zyciu nie wzialbym kapeli 2- osobowej i to męskiej do tego jeszcze nawet nie maja strony wiec nie można ich posłuchać

Wprawdzie nie wiem jak spiewaja ale brak damskiego głosu od razu dyskwalifikuje zespól Bianco który z tych facetow zaśpiewa piosenke "jestem kobieta " zgroza i nie piszcie ze nie musza spiewac tej piosenki oznacza to ze 50 % repertuaru nie zaśpiewają bo tyle jest damskich piosenek
Era duetow z jednym albo dwoma klawiszami się skonczyla

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.