Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
15 listopada 2008r. o 5:38
~zx napisał(a): Teraz każda impreza z zespołem to jakby prowadzona przez DJ-ja.
Albo grają z plików MIDI (czyli ktoś tam kiedyś nagrał, a oni teraz udają że grają i ewentualnie śpiewają)
Ale szczyt wszystkiego to jest gra z MP3. Jedna płyta i załatwiona cała impreza. To ci co sie chwalą, że nie grają z MIDI
Na żywca to już się za bardzo nikomu nie chce. Bo efekt mizerny. I wypić nie można. A umiejętności średnie.
Wniosek: DJ to jedyny który nie udaje że prowadzi imprezę.

Głupiś jak but !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
54
#picasso nieaktywny
15 listopada 2008r. o 8:54
~zx napisał(a): Teraz każda impreza z zespołem to jakby prowadzona przez DJ-ja.
Albo grają z plików MIDI (czyli ktoś tam kiedyś nagrał, a oni teraz udają że grają i ewentualnie śpiewają)
Ale szczyt wszystkiego to jest gra z MP3. Jedna płyta i załatwiona cała impreza. To ci co sie chwalą, że nie grają z MIDI
Na żywca to już się za bardzo nikomu nie chce. Bo efekt mizerny. I wypić nie można. A umiejętności średnie.
Wniosek: DJ to jedyny który nie udaje że prowadzi imprezę.
Się zdecydowanie chciałem odciąć od powyższego a nawet całkowicie nie zgodzić.

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
~restauratorka niezalogowany
15 listopada 2008r. o 13:53
Ależ ja płacę ZAiKS !!!
54
#picasso nieaktywny
15 listopada 2008r. o 14:02
~restauratorka napisał(a): Ależ ja płacę ZAiKS !!!

To świetnie, ja też, kiedy organizuję imprezę a lokal nie płaci ryczałtu :)

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
~muzyk niezalogowany
16 listopada 2008r. o 17:07
tylko orkiestra
~Sylwia niezalogowany
16 listopada 2008r. o 18:09
witam u mnie na weselu grał zespół "ich dwoje" z bolesławca, są mili i nie ma żadnych problemów w dogadaniu się z nimi jak chcesz by czegoś nie było, można bez problemu zmienić plan wesela....jeśli chodzi o orkiestre. Prowadzą całe wesele od początku do końca. Grali na moim weselu i gdybym miała robić jeszcze raz wesele to tylko z ich udziałem... jesli jest ktos zainteresowany to mam do nich nr tel... pozdrawiam
~pan niezalogowany
16 listopada 2008r. o 21:49
najlepszy jest zespół zgrany trąbka pompka i organy
~-)) niezalogowany
16 listopada 2008r. o 23:50
POLECAM ZESPÓŁ Z CZĘŚTOCHOWY , KTÓRY DOJEDZIE W KAŻDY REJON POLSKI - TANIO, PONIŻEJ JEGO STRONA- NAPRAWDĘ WARTO

http://www.armagedon.com.pl/DEMO.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo