~kwas napisał(a):
Opłacenie jednej imprezy weselnej w zaiks mam nadzieje że wiecie ile kosztuje , mało to niestety nie jest
i proponuje zapytajcie siebie przed lustrem czy aż tak jestem dobry i wszystko robie oki że nikomu nie przeszkadzam na rynku tej branży. "KWAS"
To kosztuje ok 100 zł, nigdy nie płaci tego zespół, tylko organizator imprezy a w 99% przypadków lokal ma stałą umowę i płaci ryczałt. W razie wątpliwości sugeruję telefon do źródła.
~kwas napisał(a): a co do twojej odpowiedzi Picasso ja sie osobiście zgadzam z luidzim zobacz jeden z niewielu postów który nic nie pisze o negowaniu innych wręcz przeciwnie życzy im wswzystkiego dobrego, ja osobiście siedzę w tej branży już 18 lat i jak sie mówi z nie jednego pieca sie jadło chleb w przeciwieństwie do ciebie picasso wszystko przed tobą i obyś zaznał tylko tych pozytywnych stron ."KWAS"
To miłe ale ja jestem w "branży" cos koło lat 20, albo lepiej, choć ciągle uważam że najlepsze przede mną :)
A czemu sie nie zgadzam ?
~luidzi napisał(a): zawsze myslałem że osoby z tej branży są wielką rodziną i wiem że tak jest.
O święta naiwności ! Ja już bardzo dawno wiem, że tak nie było nie jest i nigdy nie będzie !
~luidzi napisał(a): Znam dużo kapel i wiem jedno że zawsze będzie forma rywalizacji między sobą a najśmiejśniejsze w tym wszystkim jest to że gdy ktoś potrzebuje czasami pomocy to ten czar rywalizacji pryska
Przed potężną karą umowną i perspektywą wypadnięcia z rynku każdy czar pryska :D
~luidzi napisał(a): Nawet wykonawcy znani ze szklanego ekranu używają gotowych aranży
Tak, ale tam to się odbywa na zupełnie innych zasadach. Jeśli ktoś ma podbitą sekcję dętą albo smyczki a cała reszta leci na żywo to to jest trochę co innego niż pełny półplejbek.
~luidzi napisał(a): już coraz mniej jest kapel gdzie skład jest 5 lub 6 osobowy w końcu kto za taki skład by zapłacił.
Jest ich wręcz przeciwnie - coraz więcej a ilość chętnych do płacenia stale rośnie.
~luidzi napisał(a): stare mądre przysłowie :
Najlepszą formą reklamy jest droga pantoflowa to jej trzeba pozostawić ocene naszej pracy, i to właśnie osoby które chca nawiązać z danym zespołem kontakt wiedzą co robią i jaki zespół na daną impreze wybrać
Nic bardziej błędnego, forme reklamy dobiera się do kategorii reklamowanego produktu, jego pozycjonowania i grupy celowej (czyli ludzi do których produkt jest adresowany) Nie ma zespołów uniwersalnych i dla wszystkich, w ogóle nie ma produktów uniwersalnych i dla wszystkich, nawet papier do d. jest w kilku kategoriach a co za tym idzie różnie reklamowany.
~luidzi napisał(a): Pozdrawiam was wszystkich i życze przysłowiowych połamania klawiszy :D :D :D
Dzięki, ale ja gram na skrzypcach ...