Tworek to zespół BIANCO:)osobiście moge ich polecić, grali u mnie w sierpniu na weselu i rewelacja!!Stece tez fajnie graja, BIANCO na zywo po raz pierwszy slyszalam u siebie na weselu i do tej pory jestem bardzo zadowolona i kazdej mlodej parze bede ich polecac.są świetni a nr do nich, do pana Tworka:)0604654631.nie pożałujecie naprawde:)
STECE ŚWIETNI!TO CHYBA JAKAŚ POMYŁKA.BYŁAM NA KILKU WESELACH,NA KTÓRYCH GRALI.DLA STARSZEGO POKOLENIA TO JESZCZE UJDZIE,ALE 20-30LATEK MOŻE SIĘ ZAWIEŚĆ.LEPSI SĄ NP.ANTONIAKI Z NOWEJ WSI KRAŚNICKIEJ-ICH MOGĘ POLECIĆ
ja polecam zespol ICH DWOJE z bolesławca, grali na moim weselu i sa naprawde wspaniali....graja rozne kawalki...pozdrawiam, moge podac namiar jak ktos jest zainteresowany
hej , witam serdecznie, odnośnie zespołów mogę coś wam powiedziec, co tydzień obsługuję wesela i nasłuchałem się już można powiedziec wszystkich możliwych zespołów. pierwsze co proszę nie decydujcie się na zespół Ich dwoje z Bolesławca- jedna wielka porażka!!!
Swietnie grają "Kwadrat", "Meritum z Rakowic" a najchętniej polecam Zespół "Comentic"- Są niesamowici potrafią tak rozbawic imprezę że ani jedna osoba nie siedzi przy stole tylko się bawi, młodzi sami ustalają z nimi repertuar a w przerwach podchodzą do gości z akordeonem i śpiewają razem z nimi - Rewelacja, jest nawet możliwośc posłuchania ich na żywo przez podpisaniem umowy!!! tel do nich 691338237
pozdrawiam;-)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.