Witam wszystkich, czy mogłabym prosić o wasze opinie na temat zespołu LUZ? Może ktoś coś słyszał albo miał osobiście przyjemność ich posłuchać. Będę wdzięczna za wszelkie posty.Pozdrawiam:)
Zespół jest najprawdopodobniej z B-ca, 2 osoby, kobieta i facet, czasem też 2 pan ale raczej 2 osoby w ogóle. Wokalistka ma na imię Beata.
Dziękuje za opinie. A czy mógłbyś się wypowiedzieć co do ich techniki grania i wokalu. Tzn. czy nie fałszują i czy nie będę zażenowana że totalne disco polo:) Słyszałam o nich że są super ale tylko z jednego źródła (co prawda wiarygodnego) ale chciałabym poznać też inne opinie a nie mam okazji ich nigdzie posłuchać i w zasadzie umowę podpisze w ciemno także będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
a dlaczego masz podpisać umowę w ciemno? poproś ,żeby zrobili próbę ,której bedziesz mogła się przysłuchać.Przecież gdzieś , w jakimś miejscu muszą ćwiczyć? ja ich nie słyszałam , a opinie o nich są bardzo rózne.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.