Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

3046
#sentinel nieaktywny
24 czerwca 2010r. o 12:18
~Dorcia napisał(a): Ja nie ufam takim postom musze ich posłuchac wesele sie ma rzaz w zyciu a strona to pierwsza selekcja potem przesluchanie na zywo i dopiero podpisanie umowy Podaj ta strone

Doroto, z tego co wiem, to zespół Efekt jest dopiero na etapie "tworzenia" strony internetowej, z takiego powodu, że mają zbyt dużo jak na razie zamówień i nie interesowała ich strona w internecie. Ale pracują nad tym :)
Co do wysłuchania ich na żywo, to musiałabyś udać się na jakąś imprezę, na której będą grali. Napisz do mnie na GG (2563898), to podam Tobie numer kontaktowy do Nich.
Pozdrawiam.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2443
#Jasiu82 nieaktywny
24 czerwca 2010r. o 12:23
A ja wam powiem tak:

przeczytajcie soboe to forum po to tylko zeby spisac nazwy zespolow i numery kontaktowe do nich.
Zadwzoncie do nich umowcie sie na spotkanie posluchajcie ich dema ich proby i spytajcie kiedy graja gdzies i pojedzcie tam tez ich posluchac.
Ale tylko wtedy wiecie co bierzecie, jest tu jeden zespol wymieniany wiele razy. A moj znajomy, ktory jestw temacie weselnym od wielu wielu lat, nie zna tego zespolu i malo tego popytal po innym jego znajomych co sa w temacie wesel w boleslawcu i tez ich nie znaja.
Nie chce tutaj mowic nazwami, chce uswiadomic ludziom, zeby nie czytali opini,bo po perwsze moga byc to autoreklamy (pewnosci nie mamy nigdy) a po drugie kazdy ma inne gusta i oczekuje czego innego.
Pozdrawiam
~Dorcia niezalogowany
24 czerwca 2010r. o 12:42
Jak zespol nie ma strony to chyba zaczal swoja kariere w czasach PRl-u Takiego zespolu nie chce i nie polecam innym bo maja nalecialosci i klepia te same zabawy od 20 lat Flaki w oleju Dzieki za rady ale ja zaczne wybor zespolu od strony internetowej lub jakiegos serwisu weselnego z demowkami
~ niezalogowany
24 czerwca 2010r. o 13:03
Do Jasia Gdym Miala jeżdzic do kazdego zespolu umawiac sie z nim sluchac na zywo to zeszło by mi moze ze 2 lata W Bolesławcu jest chyba ze 40 kapel a W Zgorzelcu Lwowku Jeleniej Ile ? Dlatego Demowki sa wstepna selekcja Jak zespol nie ma strony to moze umiesci demowki w Portalu Slubnym Tych portali tez jest kiladziesiat np Planujemy wesele,Favore,zespoly weselne
2443
#Jasiu82 nieaktywny
24 czerwca 2010r. o 14:35
No my tak zwiedzilismy pare kapel
Ale to inna historia...

demo z wesela w internecie jak najbardziej ok
3046
#sentinel nieaktywny
24 czerwca 2010r. o 19:11
~Dorcia napisał(a): Jak zespol nie ma strony to chyba zaczal swoja kariere w czasach PRl-u Takiego zespolu nie chce i nie polecam innym bo maja nalecialosci i klepia te same zabawy od 20 lat Flaki w oleju Dzieki za rady ale ja zaczne wybor zespolu od strony internetowej lub jakiegos serwisu weselnego z demowkami

Słuchaj panienko, naleciałości to Ty masz i jak nie masz pojęcia, jak kto gra, to nie wyskakuj z takimi tekstami. To, że ktoś nie ma strony internetowej, to nie znaczy, że odstaje od innych - internet nie jest wykładnią dobrego grania. I jak możesz odradzać kogoś, kogo nigdy nie słuchałaś , ani nie widziałaś. Skoro masz gdzieś rady osób , które słuchały wielokrotnie występów danego zespołu, to po jakiego grzyba w ogóle o to pytasz.

GG 2563898
~dex niezalogowany
24 czerwca 2010r. o 21:36
NA ŻYWO nie są z Wykrot tylko z Bolesławca, telefon jest gdześ na wcześniejszej stronie.
~Dorcia niezalogowany
24 czerwca 2010r. o 22:01
sentinel napisał(a):
~Dorcia napisał(a): Jak zespol nie ma strony to chyba zaczal swoja kariere w czasach PRl-u Takiego zespolu nie chce i nie polecam innym bo maja nalecialosci i klepia te same zabawy od 20 lat Flaki w oleju Dzieki za rady ale ja zaczne wybor zespolu od strony internetowej lub jakiegos serwisu weselnego z demowkami

Słuchaj panienko, naleciałości to Ty masz i jak nie masz pojęcia, jak kto gra, to nie wyskakuj z takimi tekstami. To, że ktoś nie ma strony internetowej, to nie znaczy, że odstaje od innych - internet nie jest wykładnią dobrego grania. I jak możesz odradzać kogoś, kogo nigdy nie słuchałaś , ani nie widziałaś. Skoro masz gdzieś rady osób , które słuchały wielokrotnie występów danego zespołu, to po jakiego grzyba w ogóle o to pytasz.

w dzisiejszych czasach jak zespol nie ma strony albo nie umiescil plikow mp3 na jakim portalu weselnym to znaczy ze zatrzymal sie w czasie i leci na opinii sprzed 20 lat i potwierdzam ze w zyciu nie pojade do kogos kto mowi ze dobrze graja bo szkoda czasu od tego jest internet zeby przeprowadzic wstepna selekcje A tylko glupki z tego nie korzystaja zreszta to ich strata Ile trzeba zeby nagrac piosenke i dac ja do internetu Jezeli ktos tego nie potrafi to znaczy ze jest kompletNym matołem i nie potrafi sie odnalezc w XXI wieku
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza