Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~krawiec niezalogowany
29 czerwca 2010r. o 17:35
~skrzypce na slub napisał(a): jesli ktos chce swietna oprawe na slub to chetnie zagram na skrzypcach ave maria lub inne piesni jakie tylko sobie para mloda zazyczy.
wiecej informacji [email protected]

zamowie ale ze skrzypcami elektrycznymi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~IZA niezalogowany
29 czerwca 2010r. o 19:38
ONI MAJĄ SKRZYPCE ELEKTRONICZNE ALE W ORGANACH, NA KTÓRYCH NIE GRAJĄ TYLKO WŁĄCZAJĄ. DAJ SOBIE Z NIMI SPOKÓJ. DAM CI NAMIAR NA ICH TROJE.
~nati niezalogowany
14 lipca 2010r. o 16:53
Polecam z całą pewnością zespół MIX z Węglinca. Grali u mnie na weselu i wszyscy byli zachwyceni, ogólnie rewelacja. Znajomi poprali numery tel. do zespołu coby zamówić ich na swoje wesela.
~Ja niezalogowany
14 lipca 2010r. o 17:09
~ napisał(a): Za to ja z czystym sumieniem mogę polecić Pana Steca i jego zespół. Wszystko w ich wykonaniu brzmiało rewelacyjnie. Ładnie poprowadzili błogosławieństwo, darowiny, oczepiny. Ciekawe przyśpiewki i co najważniejsze potrafili zabawić gości. Przerwy były w sam raz a muzyka dopasowana dla każdego. Dodatkowo w trakcie przerw chodzili między stolikami, grali na akordeonach i śpiewali. Goście byli zachwyceni. Gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierac, na pewno byliby to ponownie ONI.
U nas też grali Stece starsi (na wiosnę). Gościom się podobało ale ja uważam, że za taaaaką kasę powinni bardziej się przyłożyć. Niezbyt potrafią prowadzić zabawy, oczepiny marniutko. Dobrze, że moja mama przygotowała kilka świetnych konkursów bo nie byłoby właściwie z czego się pośmiać. Ogólnie nie jest źle ale zdecydowanie ZA DROGO w stosunku do "przyłożenia się" do wesela. Na wesele siostry poszukamy innej kapeli....
~weselnik niezalogowany
14 lipca 2010r. o 17:17
a czy ktos z was zna zespół sqad? moze u kagos grali na weselu. prosze o opinie
3225
#erjotka nieaktywny
14 lipca 2010r. o 17:45
Polecam "Secret".
~aldona niezalogowany
14 lipca 2010r. o 20:18
Byłam na weselu u mojej kuzynki dwa tygodnie temu za Wrocławiem i grał Takie Trio , rewelacja.Od błogosławieństwa po pozegnanie gosci po prostu świetnie , podaję Ci namiary
69 66 22 446
~Wiola niezalogowany
29 lipca 2010r. o 16:31
Zespół sekret z Chojnowa ZA*****TY!!!! Miałam go na swoim weselu i muszę napisać że ja i mój mąż super się bawiliśmy, a nasi goście do tej pory mówią, że nasze wesele było rewelacyjne;) polecam w 100%.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza