Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~kasik niezalogowany
25 czerwca 2010r. o 14:57
Przecież to nie sztuka nagrać jeden dobry kawałek i umieścić go na stronce internetowej. Tym bardziej nagrać coś takiego w studiu mógłby na dobrą sprawę każdy. I czy to naprawdę jest w jakikolwiek sposób reprezentatywne?? Dla mnie nie bardzo..
Na moim weselu będzie grała kapela bez strony internetowej, bez nagranego dema... A jednak znaleźć u nich wolny termin na 2011 nie było łatwo. I bardziej liczą się dla mnie opinie znajomych osób, które znakomicie bawiły się przy tym zespole, niż wygooglowane informacje, które na ich temat znalazłam w sieci.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
942
#malagosia nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 16:19
~ napisał(a): A co nwesele jest tylko dla babc i wujków Co mlodziezy nie ma na weselu I to dla nich trzeba zaspiewac Lady Gage A la babci Marianne i wtedy beda wszyscy zadowoleni

a młodzież to się nie lubi bawić przy weselnych piosenkach? kto powiedział, że takie przeboje nadają się tylko dla dziadków i babć? wszyscy moi znajomi mają już ponad 20 lat i lubią takie piosenki właśnie na weselu.
widzę, że Ty chcesz zrobić dyskotekę, to rób, Twoja sprawa :)
ja też zamówiłam zespół bez strony internetowej (który był tu już wspominany w ostatnich postach) i baaardzo ciężko było z terminami, a zamawiałam półtora roku do przodu!
udanych poszukiwań ;)
4440
#PriestPodShadow nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 22:47
najlepiej wziasc starych wyjadaczy wiedza co robia i bedzie gut

"Never in the field of human conflicts was so much owed by so many to so few"-Winston Churchill
~Dorcia niezalogowany
26 czerwca 2010r. o 1:26
Bierzcie sobie na wesele starych wyjadaczy zrobia wam zabawe jak 20 lat temu przeciaganie jajka przez nogawki albo picie wodki z chochelki Jak nauczyli 20 lat temu tak robia i graja do dzis a cozas sie tyczy innych kawalkow niz marianna to jak nie chcesz to zabron tego orkiestrze grac ale wesele jest moje i ja chce zeby zespol gral troche starszych piosenek ale rowniez najnowsze przeboje w Tym LAdy Gage a jak noie potrafia tego zagrac to u mnie roboty nie dostana niech ida do innego Frajera ktoremu beda smedzic marianne
~biedronka niezalogowany
27 czerwca 2010r. o 15:49
czy ktos zna zespol "Takie Trio" prosze o ocene?? Z gory dzieki.
~skrzypce na slub niezalogowany
27 czerwca 2010r. o 18:09
jesli ktos chce swietna oprawe na slub to chetnie zagram na skrzypcach ave maria lub inne piesni jakie tylko sobie para mloda zazyczy.
wiecej informacji [email protected]
~biedronka niezalogowany
29 czerwca 2010r. o 16:47
ponawiam pytanie czy ktos zna zespol TAKIE TRIO ???
ma moze ktos namiar i interesuje mnie na jakich instrumentach graja??? z gory dziekuje
~Instrumentalista. niezalogowany
29 czerwca 2010r. o 17:14
~biedronka napisał(a): ponawiam pytanie czy ktos zna zespol TAKIE TRIO ???
ma moze ktos namiar i interesuje mnie na jakich instrumentach graja??? z gory dziekuje
Tak grają na różnych instrumentach. Jakie cię interesują? skszypce na włosiu końskim czy z osła ale nie jestem pewny popytaj dalej nie musisz dziękować.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza