Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

4013
#furman nieaktywny
22 października 2010r. o 19:46
~Gość napisał(a):
~zanet napisał(a): Witam! Jestem w trakcie szukania zespołu muzycznego na wesele. Proszę o opinię na temat zespołu SWING z Legnicy i EFEKT z Bolesławca. Dziękuję :-)

Z tego co się potem okazało jeden z Panów przez kilka lat śpiewał w operze we Wrocławiu. :)
A teraz spadł niżej i śpiewa z Diwą po weselach,{opera na weselu}ciekawe???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 października 2010r. o 10:25
FLESZ jest zaje...... grali u mnie są świetni ,polecam
~lala niezalogowany
23 października 2010r. o 17:02
Moim zdaniem najlepszy zespół to mix węgliniec. Grali u mnie na weselu dwa tygodnie temu są rewelacyjni goście byli zachwyceni i świetnie się bawili na dodatek na poprawinach odprowadzają każdego gościa do auta z harmonią i piosenką na pożegnanie było to ogromną niespodzianką dla gości. Gorąco polecam j JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.
~MIMI niezalogowany
23 października 2010r. o 17:18
Ja polecam zespół FRAGLESI!!!!
942
#malagosia nieaktywny
23 października 2010r. o 22:08
a my jesteśmy mega zadowoleni z zespołu grającego u nas na weselu - Efekt :)
~elwiracom niezalogowany
25 października 2010r. o 21:26
A Mix się strasznie popsuł i uważam że lipa straszna....Dlatego niestety ale przyjeżdżają inne kapele z Legnicy,Lubina czy nawet z Wrocka i prezentują wysoki poziom niż Nasze EFEKTY czy BIANCA i wszyscy razem wzięci do worka....
~bank niezalogowany
10 listopada 2010r. o 19:22
a znacie zespol forever ?
~zegar niezalogowany
10 listopada 2010r. o 20:25
~bank napisał(a): a znacie zespol forever ?
nie znam ale jak chcesz namiary na te zespół to tel. 505612037. ponoć z Tomaszowa Lubelskiego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.