Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

3046
#sentinel nieaktywny
24 czerwca 2010r. o 23:10
~Dorcia napisał(a): jak zespol nie ma strony albo nie umiescil plikow mp3 na jakim portalu weselnym to znaczy ze zatrzymal sie w czasie

Wiedz, że nie wszystko kręci się wyłącznie wokół internetu. Są zespoły, które mają grafiki napięte tak, że żeby ich wynająć, to trzeba to robić z rocznym wyprzedzeniem. A to, że nie reklamują się w internecie, może oznaczać, że mają wystarczająco dużo zamówień bez internetu.

~Dorcia napisał(a): i potwierdzam ze w zyciu nie pojade do kogos kto mowi ze dobrze graja bo szkoda czasu od tego jest internet zeby przeprowadzic wstepna selekcje

Więc po co tu na tym forum pytasz innych o opinie o zespołach na wesele. Mogłaś przecież poszukać na innych (weselnych) portalach.

~Dorcia napisał(a): A tylko glupki z tego nie korzystaja zreszta to ich strata Ile trzeba zeby nagrac piosenke i dac ja do internetu Jezeli ktos tego nie potrafi to znaczy ze jest kompletNym matołem i nie potrafi sie odnalezc w XXI wieku

Tylko głupki sądzą, że w internecie jest odpowiedź na każde pytanie, a wszelkie informacje są rzetelne i sprawdzone.
Jeżeli ktoś sądzi, że zespoły nie publikują swoich utworów tylko dlatego, że nie potrafią - jest kompletnym matołem.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3225
#erjotka nieaktywny
24 czerwca 2010r. o 23:14
A może dobry zespół nie ma czasu na wrzucanie coraz nowszych reklamowych wieści w internet??
~Dorcia niezalogowany
25 czerwca 2010r. o 7:15
erjotka napisał(a): A może dobry zespół nie ma czasu na wrzucanie coraz nowszych reklamowych wieści w internet??

Pisz co chcesz Ja jestem zdania ze konieczna jest wstepna selekcja zespolu po pikach mp3 lub Youtube A gadanie ze zespol tego nie potrzebuje to bzdura , Potrzebuje umiescic pliki demo chociazby dla mnie a takich jak ja jest bardzo duzo Dla mnie szkoda czasu na zespoly ktore Ciocia slyszala gdzies na weselu 15 lat temu Teraz sie gra zupelnie inaczej i zabawy tez sa inne Ja chce na swoje wesele zespol ktory zaspiewa MARIANNE ale rowniez potrafi zaspiewac LADY GAGE i inne nowosci I po to wlasnie jest internet zeby wylowic wsrod miernoty taka PEREŁKE Pozdrawiam wszystkie zespoly i zachecam do nowoczesnego spojrzenia na swiat poprzez Internet
942
#malagosia nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 12:07
a wesele to dyskoteka żeby lady gagę spiewać? bardzo ją lubię, ale to lekka przesada.
chyba wystarczy nam co weekend zabawa w dyskotece, wolę jak na weselu grają typowo weselne przeboje. ale to tylko moje zdanie.
~ niezalogowany
25 czerwca 2010r. o 12:10
A co nwesele jest tylko dla babc i wujków Co mlodziezy nie ma na weselu I to dla nich trzeba zaspiewac Lady Gage A la babci Marianne i wtedy beda wszyscy zadowoleni Jezeli znacie jakis zespol co potrafi zaspiewac dla babc jak i dla mlodziezy Lady Gage to podajcie typy Bede wdzieczna
4440
#PriestPodShadow nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 12:11
Zespół nA wesele najlepszy to Kotlet Bend

"Never in the field of human conflicts was so much owed by so many to so few"-Winston Churchill
3046
#sentinel nieaktywny
25 czerwca 2010r. o 12:47
~ napisał(a): Jezeli znacie jakis zespol co potrafi zaspiewac dla babc jak i dla mlodziezy Lady Gage to podajcie typy Bede wdzieczna

I po co pytasz - Dorcia, skoro i tak wyznacznikiem dla Ciebie jest pokaz w internecie, a nie rady innych. Zajrzyj na portale weselne i po sprawie :D

GG 2563898
~Dorcia niezalogowany
25 czerwca 2010r. o 14:34
No własnie,po to pytam zeby cały chłam odrzucic i skupic sie w internecie na kims interesujacym
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza