~Dorcia napisał(a): jak zespol nie ma strony albo nie umiescil plikow mp3 na jakim portalu weselnym to znaczy ze zatrzymal sie w czasie
Wiedz, że nie wszystko kręci się wyłącznie wokół internetu. Są zespoły, które mają grafiki napięte tak, że żeby ich wynająć, to trzeba to robić z rocznym wyprzedzeniem. A to, że nie reklamują się w internecie, może oznaczać, że mają wystarczająco dużo zamówień bez internetu.
~Dorcia napisał(a): i potwierdzam ze w zyciu nie pojade do kogos kto mowi ze dobrze graja bo szkoda czasu od tego jest internet zeby przeprowadzic wstepna selekcje
Więc po co tu na tym forum pytasz innych o opinie o zespołach na wesele. Mogłaś przecież poszukać na innych (weselnych) portalach.
~Dorcia napisał(a): A tylko glupki z tego nie korzystaja zreszta to ich strata Ile trzeba zeby nagrac piosenke i dac ja do internetu Jezeli ktos tego nie potrafi to znaczy ze jest kompletNym matołem i nie potrafi sie odnalezc w XXI wieku
Tylko głupki sądzą, że w internecie jest odpowiedź na każde pytanie, a wszelkie informacje są rzetelne i sprawdzone.
Jeżeli ktoś sądzi, że zespoły nie publikują swoich utworów tylko dlatego, że nie potrafią - jest kompletnym matołem.