Proszę bardzo namiary na Forest Tomek Rola (vel. Kuzyn ;-) )
75 732 13 07
gg.3300077
Kruszyn, ul. Główna 2
Grają zajefajnie.
Pozdrawiam Wujek
Dopisane 12.07.2011r. o godz. 18:43:
Co do CoverBandu Picasso, super, na prawdę rewela ! Ale jak myślicie, czy przyjadą na Wasze wesela za kwotę od 2500 do 3500 zł za wesele i poprawiny ? :-) :D
~Paweł Tumiło niezalogowany 14 lipca 2011r. o 0:51
Ja tylko na chwilę... Mam kilka zdań na ogólny temat. Odnośnie ich dwoje tak? Bo tak się nazywa ten zespół. Osobiście do nich nic nie mam.. ale popatrzmy na to z innej strony.. małżeństwo to po po pierwsze, po drugie cała kasa zostaje w domu więc po co brać więcej jak można być konkurencyjnym i mieć co tydzień 1200zł w kieszeni, tak?
Po trzecie z dyskietki też umiem zagrać wszystko nie obrażając nikogo, tak? właśnie...
Jedziemy dalej.. Niedługo ludzie zamawiający będą dawać 500zł dla 4 osobowego składu i dodatkowo zażyczą sobie poprawin w tak samo długim czasie trwania imprezy...
Szanowni Państwo.. Myślcie trochę, uzgadniajcie ważne rzeczy przed imprezami i sprawdzajcie kto gra a kto udaje, że ma o tym pojęcie.. Poza tym również nic nie mam do innych zespołów jak i zespołu FOREST, bo nie ma zespołu idealnego, tak?
Nawet profesjonaliści oszukują na koncertach, że śpiewają a głos leci z playbacku, tak?
Poza tym kończąc - posłuchajcie sobie Katarzynę z zespołu Forest jeśli o to samo mi chodzi, proszę podaję linka:
http://w736.wrzuta.pl/audio/5xXNnSnrpeS/jak_zyc_-_forest..
Znajdźcie na weselu taką wokalistkę albo na scenie muzycznej z duszą nie z dupą moi drodzy - nie myląc pojęć...
To rynek narzuca nam takie resztki, a prawdziwi artyści niesą doceniani...
Pozdrawiam gorąco do wnikliwego oceniania i myślenia..
Ja we własnej osobie.. P. T.
[img=1310597471_rzusgcu.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.