Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~GalenPhoto.blogspot.com niezalogowany
14 lipca 2011r. o 13:27
Ładnie gra, ładnie śpiewa, to i zdjęcia ma ładne :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~dobry duch niezalogowany
14 lipca 2011r. o 15:50
~GalenPhoto.blogspot.com napisał(a): Ładnie gra, ładnie śpiewa, to i zdjęcia ma ładne :]

Jak sie ma takiego fotografa... ;)
~dobry duch niezalogowany
14 lipca 2011r. o 15:53
A tak w ogole to peace & love :) Prawdziwa sztuka obroni sie sama :] Howgh!
~Katy niezalogowany
14 lipca 2011r. o 18:09
Mi sie osobiście najlepiej podobają Stece, grają głównie wiejską i jugosławiańską muze przy której się świetnie bawi a przy tych nowych posenkach to sie można w klubie piwka zimnego napić.... Wesele to wesele, ma mieć swój klimat:).... Zna ktoś tytuły tych piosenek które są przez nich wkonywane?? Będę wdzięczna a moja sister jeszczcze bardziej:)
~ niezalogowany
18 lipca 2011r. o 14:58
WujekDobrraRada napisał(a): Drogi Pawle !
Przyznam że tak za bardzo nie rozumiem czego dotyczy twoja wypowiedź...
Czy chcesz zganić Grzesia i Halinkę z zespołu "Ich Dwoje" za to że są małżeństwem, za to że razem sobie grywają na weselach czy za to że słyszałeś że biorą 1200 zł, a może za to że mają robotę,tak?
A może chcesz troszkę pojechać po klientach że chcą płacić jak najmniej ? Chyba naturalne... Tak ?
A może chodzi ci o to że Forest jest super (bo jest) tylko nie wiesz jak to wyrazić ? Najlepiej wprost... Tak ?
Może po prostu chcesz poradzić klientom żeby mówili czego chcą, tak ?
Może chodzi o pokazanie swojej twórczości ale dlaczego na zasadzie inni be ja cacy, inni z dyskietki ja na saksofonie, tak ? Nie lepiej byłoby zareklamować się tradycyjnie, tak ?

Drogi Pawle
proszę Cie... nieco jaśniej, tak ?

Witam... Nie zamierzam robić sobie moimi opiniami wrogów,
ani nie chodzi mi o autoreklamę.. Od tego mam ludzi, którzy ze mną współpracują i za to im dziękuję :)
Natomiast mam prawo do wyrażania swoich opinii, pod warunkiem, że nie są obraźliwe i nikomu nie sprawiają przykrości.. również nie muszę się nikomu tłumaczyć Panie Hans z moich doświadczeń oraz osiągnięć - tych złych jak i tych wspaniałych.. do wszystkiego dochodzi się najlepiej własnymi rękami i ciężką pracą.. Raczej miałem na myśli ludzi, którzy czują muzykę i graja ją prawdziwie, robią to z miłości i pasji.. Bo co innego jest być artystą a co innego robić coś z innych powodów niekoniecznie z tym związanych.. Faktem jest, że jest konkurencja, ale sposób odróżnienia kogoś od kogoś ma wiele znaczeń, tak?
Są ludzie i ludzie, są muzycy, artyści i artyści.. Niektórzy nam utrudniają poruszanie się na rynku, co nie jest dla nas łatwe.. Nie zamierzam krytykować Pani Halinki, czy Pana Stefana... Życzę im jak najlepiej :) Jak zresztą wszystkim i zawsze chętnie udzielę dobrej rady "muzycznej" :) ale chętnie wysłucham opinii innych, bo na tym polega życie.. cóż więcej wyjaśniać?
Jeśli opiniujemy innych, starajmy się pokazać twarz i być rozpoznanym przez tych ludzi.. Nie krytykujmy zbyt pochopnie nikogo, lecz starajmy się zrozumieć siebie i innych...
Lecz opinię wyrażajmy w wolny sposób bez poniżania innych ...
Nie wiem co tu więcej rozjaśniać? Dla mnie wszystko zostało wyjaśnione :)

... Nie zamierzam jednak wchodzić w dalszą polemikę ani uprawiać na tym portalu polityki.. :)
Z wyrazami szacunku dla wszystkich czytających oraz tych, którzy mają coś do powiedzenia.. Do zobaczenia na dniach ceramiki 21 sierpnia od godz 18tej. Paweł :)[img=1310993765_57f41yo.jpg]
~Monika niezalogowany
18 lipca 2011r. o 19:32
ten post bpowyzej to typowa autoreklama
7265
#R1 nieaktywny
18 lipca 2011r. o 20:20
Kiedyś pracowałam w Galerii i mogę obiektywnie polecić zespoły
1. Mix z okolic Nowogrodźca
2. Bianco z okloic Nowogrodźca
3. Stece (lepsi są ci starsi )
Są też ine dobre zespoły np P.Antoniak, Takie TRIO Jak chcecie posłuchać płyt to bieżcie VERSUS :| bo na poprawinach żadko śpiewaja osobiście!
~Stix niezalogowany
18 lipca 2011r. o 21:09
Strzeżcie się jak możecie zespołu PIREUS !! Byłem zażenowany i współczułem - nie tylko ja - państwu młodym tak fatalnego wyboru.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza