~GalenPhoto.blogspot.com napisał(a): Ładnie gra, ładnie śpiewa, to i zdjęcia ma ładne :]
WujekDobrraRada napisał(a): Drogi Pawle !
Przyznam że tak za bardzo nie rozumiem czego dotyczy twoja wypowiedź...
Czy chcesz zganić Grzesia i Halinkę z zespołu "Ich Dwoje" za to że są małżeństwem, za to że razem sobie grywają na weselach czy za to że słyszałeś że biorą 1200 zł, a może za to że mają robotę,tak?
A może chcesz troszkę pojechać po klientach że chcą płacić jak najmniej ? Chyba naturalne... Tak ?
A może chodzi ci o to że Forest jest super (bo jest) tylko nie wiesz jak to wyrazić ? Najlepiej wprost... Tak ?
Może po prostu chcesz poradzić klientom żeby mówili czego chcą, tak ?
Może chodzi o pokazanie swojej twórczości ale dlaczego na zasadzie inni be ja cacy, inni z dyskietki ja na saksofonie, tak ? Nie lepiej byłoby zareklamować się tradycyjnie, tak ?
Drogi Pawle
proszę Cie... nieco jaśniej, tak ?
Witam... Nie zamierzam robić sobie moimi opiniami wrogów,
ani nie chodzi mi o autoreklamę.. Od tego mam ludzi, którzy ze mną współpracują i za to im dziękuję :)
Natomiast mam prawo do wyrażania swoich opinii, pod warunkiem, że nie są obraźliwe i nikomu nie sprawiają przykrości.. również nie muszę się nikomu tłumaczyć Panie Hans z moich doświadczeń oraz osiągnięć - tych złych jak i tych wspaniałych.. do wszystkiego dochodzi się najlepiej własnymi rękami i ciężką pracą.. Raczej miałem na myśli ludzi, którzy czują muzykę i graja ją prawdziwie, robią to z miłości i pasji.. Bo co innego jest być artystą a co innego robić coś z innych powodów niekoniecznie z tym związanych.. Faktem jest, że jest konkurencja, ale sposób odróżnienia kogoś od kogoś ma wiele znaczeń, tak?
Są ludzie i ludzie, są muzycy, artyści i artyści.. Niektórzy nam utrudniają poruszanie się na rynku, co nie jest dla nas łatwe.. Nie zamierzam krytykować Pani Halinki, czy Pana Stefana... Życzę im jak najlepiej :) Jak zresztą wszystkim i zawsze chętnie udzielę dobrej rady "muzycznej" :) ale chętnie wysłucham opinii innych, bo na tym polega życie.. cóż więcej wyjaśniać?
Jeśli opiniujemy innych, starajmy się pokazać twarz i być rozpoznanym przez tych ludzi.. Nie krytykujmy zbyt pochopnie nikogo, lecz starajmy się zrozumieć siebie i innych...
Lecz opinię wyrażajmy w wolny sposób bez poniżania innych ...
Nie wiem co tu więcej rozjaśniać? Dla mnie wszystko zostało wyjaśnione :)
... Nie zamierzam jednak wchodzić w dalszą polemikę ani uprawiać na tym portalu polityki.. :)
Z wyrazami szacunku dla wszystkich czytających oraz tych, którzy mają coś do powiedzenia.. Do zobaczenia na dniach ceramiki 21 sierpnia od godz 18tej. Paweł :)[img=1310993765_57f41yo.jpg]