Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Paweł Tumiło niezalogowany
14 lipca 2011r. o 0:59
I przepraszam za błędy. szybko pisałem :P

a zespół FOREST, ICH DWOJE i wszystkie inne z Bolesławca i okolic serdecznie pozdrawiam.. Ja ;) :P [img=1310597975_z6zdq69.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Carmen niezalogowany
14 lipca 2011r. o 7:01
~Paweł Tumiło napisał(a): http://w736.wrzuta.pl/audio/5xXNnSnrpeS/jak_zyc_-_forest..

Ten link do złudzenia przypomina mi Farbę

http://w220.wrzuta.pl/film/4DwvBzJoJsr/zagubiony_ksiaze....

czyli chwalisz się plagiatem.... Feeeeeee
~Efiry niezalogowany
14 lipca 2011r. o 7:28
~Paweł Tumiło napisał(a): Znajdźcie na weselu taką wokalistkę albo na scenie muzycznej z duszą nie z dupą moi drodzy - nie myląc pojęć...

Tak Pawle, masz rację, nawet artyści często widziani w radio czy tv na koncertach lecą z playbacku, z tym że w przypadku zespołu takiego jak Ich Dwoje masz pewność że jeżeli nawet muzyka leci z mida (jak u wiekszości) to wokal masz 100% na żywo, w przypadku Foresta już nie byłbym tego taki pewny... Poza tym liczy się głównie atmosfera jaka zespół potrafi stworzyć na weselu, to jak potrafią do gości zagadać, jak potrafią ich zachęcić do zabawy, oczywiście muza też jest bardzo ważna.

(...) Pawle, fajne foty a wieczorkiem posłucham sobie twoich kawałków.

Pozdrawiam

Zmoderowano 14.07.2011 godz.20:22 - powód: złoślwości (sentinel)
~dobry duch niezalogowany
14 lipca 2011r. o 10:52
~Carmen napisał(a):

Ten link do złudzenia przypomina mi Farbę

http://w220.wrzuta.pl/film/4DwvBzJoJsr/zagubiony_ksiaze....

czyli chwalisz się plagiatem.... Feeeeeee

Tobie chyba slon na ucho nadepnal ?? !! W ktorym miejscu te utwory sa do siebie podobne? Litosci... Jakas nieudolna forma autopromocji? :/
~Marta niezalogowany
14 lipca 2011r. o 11:48
Polecam takie trio. Grali u mnie nawet pół butelki wódki nie wypili, przerwy z zegarkiem w ręku. Był saksofon goście zachwyceni.
2924
#Anonim2924 nieaktywny
14 lipca 2011r. o 13:10
Drogi Pawle !
Przyznam że tak za bardzo nie rozumiem czego dotyczy twoja wypowiedź...
Czy chcesz zganić Grzesia i Halinkę z zespołu "Ich Dwoje" za to że są małżeństwem, za to że razem sobie grywają na weselach czy za to że słyszałeś że biorą 1200 zł, a może za to że mają robotę,tak?
A może chcesz troszkę pojechać po klientach że chcą płacić jak najmniej ? Chyba naturalne... Tak ?
A może chodzi ci o to że Forest jest super (bo jest) tylko nie wiesz jak to wyrazić ? Najlepiej wprost... Tak ?
Może po prostu chcesz poradzić klientom żeby mówili czego chcą, tak ?
Może chodzi o pokazanie swojej twórczości ale dlaczego na zasadzie inni be ja cacy, inni z dyskietki ja na saksofonie, tak ? Nie lepiej byłoby zareklamować się tradycyjnie, tak ?

Drogi Pawle
proszę Cie... nieco jaśniej, tak ?

Pozdrawiam
~ niezalogowany
14 lipca 2011r. o 13:13
oj, tam, chciał pokazać że ma ładne foto z saksofonem : )
2924
#Anonim2924 nieaktywny
14 lipca 2011r. o 13:17
Acha...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza