Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~jg niezalogowany
21 lipca 2011r. o 17:59
wszystkie zespoly sa takie same takze ktory z nich wybierzecie nie ma znaczenia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 lipca 2011r. o 11:10
~ napisał(a):
~ napisał(a): a dynamiki raczej tam nie widziałam, ani nie słyszałam:/

Nic dziwnego że nie słyszałaś wełniana istoto, to się raczej słyszy...

"wełniany człowieku" komentarze dot. własnych odczuć...a moje po imprezie z tym zespołem najlepsze nie są. Kłania się czytanie ze zrozumieniem...odnoszę wrażenie, że temat powstał nie po to aby wypowiadać swoje zdanie na temat lokalnych zespołów, a po to żeby było się z kim "pokłócić":/ tak czy inaczej nie polecam...
~ niezalogowany
22 lipca 2011r. o 11:42
~Wrocławianka z wesela zofki napisał(a):
~ napisał(a):
Udało mi się słyszeć Dynamic kilka razy...jak dla mnie katastrofa! zero grania, zero prowadzenia...a dynamiki raczej tam nie widziałam, ani nie słyszałam:/ Polecam za to zespół IX...Grają bardzo zróżnicowany repertuar, wokalistki bawią się razem z gośćmi...a przerwy robią chyba po 20 zagranych kawałkach.

Zastanów ty sie kobieto jakie ty głupoty i oszczerstwa wypisujesz... W realnym swiecie mogłabyś za to po buzi dostać i nawet nie mogłabyś mieś o to pretensji do dającego ci w paszcze...

widzę problemy z kulturą osobistą...a dostać za co...za pisanie prawdy? czyżby sam zespół się wypowiadał?!
~ niezalogowany
22 lipca 2011r. o 11:52
tak, to wypowiada sie zespół, twój-downa
~Asiunia niezalogowany
22 lipca 2011r. o 19:46
~ napisał(a):
widzę problemy z kulturą osobistą...a dostać za co...za pisanie prawdy? czyżby sam zespół się wypowiadał?!

Oczernianie i pisanie oszczerstw o kimś to też jest problem z kulturą osobistą ! A co do tej twojej prawdy to napisz proszę gdzie to tak katastrofalnie zaprezentowali się, bo ja akurat naprawdę spotkałam ich na chyba 2 weselach, sylwestrze i kilku zabawach i niczego takiego nie zauważyłam, wręcz przeciwnie, byli mili, rozrywkowi i świetnie prowadzili imprezy, co zresztą nawet na tym forum, a nawet na portalu konkurencyjnym potwierdzają ludzie dla których chłopcy grali, nawet kilka wypowiedzi wyżej. Opluć kogoś anonimowo to nie jest sztuka tylko zwykłe chamstwo !
~Asiunia niezalogowany
22 lipca 2011r. o 19:50
Acha i nie sądzę żeby tego posta o dostaniu w buźkę napisał któryś z chłopców z zespołu, to są bardzo mili, kulturalni i rzetelni ludzie. Myślę że nie tylko mnie oburza anonimowe plucie na kogoś bez żadnego powodu!
~jaco niezalogowany
22 lipca 2011r. o 21:29
a ile biorą za wesele?
~piper niezalogowany
26 lipca 2011r. o 22:44
5tys to nie ale za 3tys wesele a za 4tys z poprawinami parapeciaze tez chcą taka kase ale w porównaniu do STO PROCENT to nie biora pieniędzy za granie tylko z wciskanie PLAY
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza