Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Krzychu niezalogowany
27 lipca 2011r. o 11:49
Witam,

Wiem, że ten temat został poruszany - widniały nawet adresy e-mail, ale po napisaniu nikt, nic się nie odzywa - a potrzebuję namiar na skrzypaczkę na ślub.

Jeżeli ktoś może mi pomóc, proszę o info...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 lipca 2011r. o 13:13
~piper napisał(a): 5tys to nie ale za 3tys wesele a za 4tys z poprawinami parapeciaze tez chcą taka kase ale w porównaniu do STO PROCENT to nie biora pieniędzy za granie tylko z wciskanie PLAY

który to zespół bierze 4 tys za wesele z poprawinami ?
~ROBI niezalogowany
27 lipca 2011r. o 13:21
kazdy jeden zespól muzyczny wspomaga sie podkladami Moze w kapeli 100 procent dodawane sa zywe instrumenty ale i tak baza jest z podkladu wiec tez wciskaja guzik play z za 2 tysiace mozna wybrac bardzo dobra kapele 2-osobowa i zostaje 2 tys np na kamerzyste Pozdrawiam potencjalne mlode pary wybierajcie z rozwaga!!!!
~M niezalogowany
27 lipca 2011r. o 16:35
~ROBI napisał(a): kazdy jeden zespól muzyczny wspomaga sie podkladami Moze w kapeli 100 procent dodawane sa zywe instrumenty ale i tak baza jest z podkladu wiec tez wciskaja guzik play z za 2 tysiace mozna wybrac bardzo dobra kapele 2-osobowa i zostaje 2 tys np na kamerzyste Pozdrawiam potencjalne mlode pary wybierajcie z rozwaga!!!!

Robi a Ty co z PIS-u?... Nie widzialeś, nie słyszałeś, nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz.
Pozdrawiam potencjalne mlode pary czytające z rozwagą niezbyt rozgarnięte wpisy Robiego.
~hugo55 niezalogowany
27 lipca 2011r. o 16:48
Zadnych plytek,żadnych innych wspomagaczy tylko na żywo 4 muzyków,Jak chcesz to zagramy wszystko co bedziesz chciał.Na żywo i niedrogo.Prawdziwa muzyka z prawdziwych instrumentów.
~Sluchacz niezalogowany
27 lipca 2011r. o 18:54
~hugo55 napisał(a): Zadnych plytek,żadnych innych wspomagaczy tylko na żywo 4 muzyków,Jak chcesz to zagramy wszystko co bedziesz chciał.Na żywo i niedrogo.Prawdziwa muzyka z prawdziwych instrumentów.
Hugo co ty za bzdury wypisujesz posuchaj zespol Pireus perkisista to szatan tak swietnie nadąża za playbakiem a zespol liczy 5 osób.
~ROBI niezalogowany
27 lipca 2011r. o 19:08
To ty wypisujesz bzdury to ze dokladaja perkusje i gitare na zywo nie oznacza ze reszta leci z podkladu a z ciebie taki znawca jak ze mnie kssiadz chyba ze jestes z tego zespolu i dlatego tak zarliwie ich bronisz
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 lipca 2011r. o 19:21
Nio to jeszcze raz powtórzę a mogę to powiedzieć od strony obsługi więc byłam na wielu weselach i wiele zespołów słyszałam.I naprawdę wszystko zależy od gości weselnych.Czasami goście lepiej się bawili przy kiepskiej orkiestrze bo po prostu chcieli się bawić niż ludzie na weselach z naprawdę fajną orkiestrą a goście siedzieli i narzekali że ich buty optarły albo poszło oczko w rajstopach.Tak ze przy wyborze orkiestry raczej nie kierujmy sie wydumaniami na forum. :]

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza