Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
20 lipca 2011r. o 23:28
ale mi tam ważne czy pija czy nie pija :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 lipca 2011r. o 8:27
zofka napisał(a): Na weselu u mojego syna grał zespół ;DYNAMIC; i super dawali radę, chłopaki rozbawili i to nieżle całe weselisko,do białego rana.Pozdrawiam i polecam. :D :D :D

Udało mi się słyszeć Dynamic kilka razy...jak dla mnie katastrofa! zero grania, zero prowadzenia...a dynamiki raczej tam nie widziałam, ani nie słyszałam:/ Polecam za to zespół IX...Grają bardzo zróżnicowany repertuar, wokalistki bawią się razem z gośćmi...a przerwy robią chyba po 20 zagranych kawałkach.
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 lipca 2011r. o 8:32
Trzeba też brać pod uwagę że jak na weselu jest zamulające towarzystwo tz szlachta to nie wiem jaka by była orkiestra i wodzirej to i tak nic z tego nie będzie. :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Zosia niezalogowany
21 lipca 2011r. o 9:34
Jakl pochwalicie jakis zespól to za chwile ktos go obsmaruje moze lepiej jest zatrudnic zespól zamiejscowy Legnica Wrocław Jelenia Góra
~Wrocławianka z wesela zofki niezalogowany
21 lipca 2011r. o 9:34
~ napisał(a):
Udało mi się słyszeć Dynamic kilka razy...jak dla mnie katastrofa! zero grania, zero prowadzenia...a dynamiki raczej tam nie widziałam, ani nie słyszałam:/ Polecam za to zespół IX...Grają bardzo zróżnicowany repertuar, wokalistki bawią się razem z gośćmi...a przerwy robią chyba po 20 zagranych kawałkach.

Zastanów ty sie kobieto jakie ty głupoty i oszczerstwa wypisujesz... W realnym swiecie mogłabyś za to po buzi dostać i nawet nie mogłabyś mieś o to pretensji do dającego ci w paszcze...
7239
#sasha13 nieaktywny
21 lipca 2011r. o 9:37
TOjsienka napisał(a): Trzeba też brać pod uwagę że jak na weselu jest zamulające towarzystwo tz szlachta to nie wiem jaka by była orkiestra i wodzirej to i tak nic z tego nie będzie. :|

dokładnie , wiele zależy od ludzi bawiących lub wręcz przeciwnie nie bawiących się na weselu ;)

"Bo dzisiaj panny na mundur lecą po to by służył ich własnym plecom"
~ niezalogowany
21 lipca 2011r. o 9:40
~ napisał(a): a dynamiki raczej tam nie widziałam, ani nie słyszałam:/

Nic dziwnego że nie słyszałaś wełniana istoto, to się raczej słyszy...
7239
#sasha13 nieaktywny
21 lipca 2011r. o 9:47
można zespół i widzieć i słyszeć , ale w twojej wypowiedzi jedno wyklucza drugie ;)

"Bo dzisiaj panny na mundur lecą po to by służył ich własnym plecom"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza