~Niebieski niezalogowany 19 października 2011r. o 13:23
A może by zorganizować przegląd zespołów tak by każdy mógł zobaczyć na własne oczy i usłyszeć jak poszczególna kapela gra, czy jest to playback czy też nie. Każdy zespół by miał np. 20 min na zaprezentowanie od strony muzycznej i czas na to by porozmawiać i odpowiedzieć na wszystkie pytania zainteresowanych.
Nie trzeba by było czytać postów po których ciężko się domyśleć kto pisze szczerze a kto robi na złość drugiemu zespołowi.
Wesele to drogi wydatek i trzeba zrobić coś by pomóc młodym parą na racjonalne wydanie ciężko zarobionych pieniędzy.
Myślę, że dużo zespołów by się zgodziło zaprezentować swoje możliwości i umiejętności.
Co ty niebieski jak ty sobie to wyobrazasz ze zaprosisz do siebie do domu Np 10 zespołów i kazdy bedzie grał dla ciebie po 20 min rozkladal sie godzine a ty zespolowi ktorego nie wybierzesz powiesz dziekuje Na taki uklad moze pojda beznadziejne zespoly bo te ktore maja jakas renome na to nie pojda
A jak chcesz wybrac dobry zespól to popatrz na ich strony internetowe na Youtube i to powinno Ci wystarczyc ja tak wybrałam zespoł na swoje wesele i nie załowałam wyboru
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.