Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~:) niezalogowany
14 listopada 2011r. o 20:12
od razu szukać zespołu na rozwód
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ja niezalogowany
15 listopada 2011r. o 9:12
&feature=related
U nas grali - ok - polecamy
~Franko niezalogowany
15 listopada 2011r. o 20:19
Nic ciekawego tylko reklama widocznie kiepsko grają.

Zmoderowano 15.11.2011 godz.21:29 - powód: zbędny cytat (sentinel)
29
Bernard
15 listopada 2011r. o 21:26
~Franko napisał(a): Nic ciekawego tylko reklama widocznie kiepsko grają.

Słyszałem ich, zdziwiłbyś się. Mało jest tak dobrych kapel.

Zmoderowano 15.11.2011 godz.21:30 - powód: zbędny cytat (sentinel)

bobrzanie.pl
~Vivd niezalogowany
15 listopada 2011r. o 21:57
Bernard napisał(a):
~Franko napisał(a): Nic ciekawego tylko reklama widocznie kiepsko grają.

Słyszałem ich, zdziwiłbyś się. Mało jest tak dobrych kapel.Zmoderowano 15.11.2011 godz.21:30 - powód: zbędny cytat (sentinel)

Dokładnie. Beny ma rację. Niepozorni, a potrafią zatrzęść parkietem.
~Ja niezalogowany
16 listopada 2011r. o 7:13

Masz niedowiarku tu próbkę ich grania
~PIOTR niezalogowany
16 listopada 2011r. o 7:45
To jest nagranie studyjne wiec wszystko mozna zrobic zreszta był urywek ze studia Jezeli chodzi o wykonanie bardzo poprawne chodz usłyszalem na poczatku ze solistka była troche pod kreska -niedociagneła Jestem fachowcem wiec znam sie

wersja zrobiona na rockowo nie wszystkim to pasuje mnie osobiscie tak ale Ciocia Gienia na weselu bedzie zniesmaczona

Reasumujac ile ludzi tyle opini
29
Bernard
16 listopada 2011r. o 8:36
~PIOTR napisał(a): To jest nagranie studyjne wiec wszystko mozna zrobic zreszta był urywek ze studia Jezeli chodzi o wykonanie bardzo poprawne chodz usłyszalem na poczatku ze solistka była troche pod kreska -niedociagneła Jestem fachowcem wiec znam sie

wersja zrobiona na rockowo nie wszystkim to pasuje mnie osobiscie tak ale Ciocia Gienia na weselu bedzie zniesmaczona

Reasumujac ile ludzi tyle opini

Na żywo brzmi to lepiej : )
Po prostu słyszałem ich raz na weselu i zrobili duże wrażenie nie tylko na mnie. Oczywiście kupa rzeczy leci z klawiszy (jak niemal wszędzie), ale aranże są pierwsza klasa, do tego super wszechstronny wokal, niezły show z przebierankami i kupą niespodzianek (np Tina Turner pojawia się na środku sali i śpiewa "Simply the best" a Abba czy góralszczyzna potrafią zaskoczyć), no i gitarzysta, który wie co się da zrobić z gitarą.

Fakt, że kilka tak dobrych kapel słyszałem w tym sezonie, ale w zeszłym byli jedną z najlepszych a słyszę takich kapel w ciągu roku co najmniej ze 30, więc mam porównanie.

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.