Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~``@ niezalogowany
5 lutego 2012r. o 5:26
tak to prawda ZODIAK jest najlepszy ze wszystkich zespołów w ...niu na odległośc i pluciu :P :P

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~lusi niezalogowany
5 lutego 2012r. o 10:47
Szczerze nie polecam zespołu ATU (p. Rembecki),podpisał ze mną umowę a tuż przed weselem oznajmił ,że zespół się rozpadł i nie będzie grał(na szczęście dał mi w zastępstwie inny zespół o którym nic nie słyszałam ale się sprawdził).Jak się potem okazało p.Rembecki grał ale na innym weselu w tym terminie co moje wesele!!Wykazał brak profesjonalizmu i w moich oczach jest zwykłym oszustem.
~Znajomy niezalogowany
5 lutego 2012r. o 11:38
~lusi napisał(a): Szczerze nie polecam zespołu ATU (p. Rembecki),podpisał ze mną umowę a tuż przed weselem oznajmił ,że zespół się rozpadł i nie będzie grał(na szczęście dał mi w zastępstwie inny zespół o którym nic nie słyszałam ale się sprawdził).Jak się potem okazało p.Rembecki grał ale na innym weselu w tym terminie co moje wesele!!Wykazał brak profesjonalizmu i w moich oczach jest zwykłym oszustem.
:D :D :D Oj panie Romku bardzo nie ładnie umowa rzecz święta i tu ma racje brak profesjolanizmu po tylu latach hułturzenia autorytet szybko można stracic !! !! !!
~ ... niezalogowany
5 lutego 2012r. o 11:56
polecam versus fajnie graja i rozkrecaja gosci polecam naprawde nie bedziecie zalowac
~Lumia niezalogowany
4 maja 2012r. o 11:00
Witam , bardzo proszę o opinie dwóch zespołów Fraglesi band oraz stece (starsi) , bardzo prosze o pomoc ponieważ w onu przypadkach mam zarezerwowany termin Pozdrawiam
~Lumia niezalogowany
4 maja 2012r. o 11:07
Nie mogę nigdzie znaleźć opinii na temat Fraglesów :( Pomocy ;(
~~15 niezalogowany
4 maja 2012r. o 11:41
Nie polecam Fraglesow z jednego powodu Brak wokalu damskiego To ich kompletnie dyskwalifikuje Nie wyobrazam sobie zeby faceci spiewali damskie piosenki np" Jestem kobieta " Itp Jezeli chodzazi o Stecow to wydaje misi ze zjadła ich juz rutyna no i ewentualnie zapytaj sie czy spiewaja jakies nowosci np Mossa mossa ,albo cos z Lady Gaga i czy maja jakies fajne zabawy anie w kolko poznawanie po kolankach czy uszku Dobra rada porozgladaj sie jeszcze
~Lumia niezalogowany
4 maja 2012r. o 12:08
Dziekuje , za odpowiedź a jest ktoś może kto był na weselu na którym grali fraglesi ?? słyszałam natomiast ,że stece lubią wpaść w jugosławiańskie hity i cięzko im przerwać ?? Rozmawiałam z jedym z panów od (steców) zrobił dobre wrażenie mówił że mozna się dogadać nie zaprzeczał ze graja i lubią takie kawałki ale jak ktos sobie nie życzy to nie ma problemu ... No i nie wiem ... a rozglądać się będę :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.