Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Kasiulka niezalogowany
5 maja 2012r. o 10:25
Ja polecam zespół Versus :) świetni faceci , super prowadzą , w czasie pracy nie piją alkoholu,fajnie grają i śpiewają :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7992
#marek2323 nieaktywny
5 maja 2012r. o 16:11
zamowic dj i po problemie i tez wesele uda sie
~ niezalogowany
5 maja 2012r. o 16:53
marek2323 napisał(a): zamowic dj i po problemie i tez wesele uda sie

To jest mmnie wiecej tak samo jak ogladac super film z zawiazanymi oczami
5183
magnum44
5 maja 2012r. o 16:58
~Kasiulka napisał(a): Ja polecam zespół Versus :) świetni faceci , super prowadzą , w czasie pracy nie piją alkoholu,fajnie grają i śpiewają :)

Popieram tę wypowiedź.

Panowie świetnie potrafią bawić towarzystwo !

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
8250
#krzysztoforus2 nieaktywny
5 maja 2012r. o 17:26
Polecam folk-rockowy zespół z Lubelszczyzny Jarzębina.
~ niezalogowany
5 maja 2012r. o 22:11
~Kasiulka napisał(a): Ja polecam zespół Versus :) świetni faceci , super prowadzą , w czasie pracy nie piją alkoholu,fajnie grają i śpiewają :)

Kasiulka podaj mi ich strone internetowa Sam chce sprawdzic czy piszesz szczerze Poogladam ich video posłucham demo i wtedy osadze czy mi odpowiadaja Prosze o link do strony zespołu Versus
~Biesiadnik z wesela niezalogowany
6 maja 2012r. o 10:18
~Kasiulka napisał(a): Ja nie polecam zespół Versus :) do kitu faceci w kapeluszach , beznadziejnie prowadzą , w czasie pracy piją alkohol,beznadziejnie grają i śpiewają :)
[img=1336292316_l2ak0hc.jpg]
2856
#szwarc nieaktywny
6 maja 2012r. o 10:41
~ napisał(a): Chlopaki z Dynamica co za duzo to nie zdrowo
Ja wiem ze bardzo chcecie ale checi to jeszcze za mało zostancie w tej swojej Gromadce i Grodzccu

Poprzedni post i stwierdzenie : "Jestesmy najlepsi w okolicy zapraszam"

Jest napisany przez kogoś kto się pod nas podszywa po to aby nam zaszkodzić więc proszę nie zwracajcie uwagi na tego "człowieka" którego życie musi być bardzo marne, na prawdę żal mi go.

Zespół Muzyczny DYNAMIC NIGDY NIE WYSTAWIA OPINII NA TEMAT INNYCH ZESPOŁÓW, JEŚLI TAKIE SIĘ POJAWIAJĄ MOŻECIE BYĆ PEWNI, ŻE TO NIE MY . SZANUJEMY NASZĄ KONKURENCJĘ I CHĘTNIE NAWIĄZUJEMY WSPÓŁPRACĘ - CO MOŻE POTWIERDZIĆ KILKA ZESPOŁÓW. JESTEŚMY OTWARCI NA PROPOZYCJĘ.
ZAPRASZAM PAŃSTWA DZISIAJ NA ZAMEK GRODZIEC - MIMO NIEPOGODY ZABAWA SIĘ ODBĘDZIE.

Idę pakować sprzęt - pozdrawiam !

Szwarc ! I wszystko jasne !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza