Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Lumia niezalogowany
4 maja 2012r. o 15:22
zdecydowanie uważam, że takie opinie są potrzebne :) dzieki wszystkim za poruszenie tematu . chciałabym tylko ostrzec pary młode przed zespołem z krasnika ! Owszem są super , słyszałam ich na dwóch super weselach , graja świetnie . tylko coś tam im trochę chyba nie poszło , ponieważ dzwoniłam do jednego Pana i usłyszałam ... przykro mi ale ja odchodze z zespołu więc nie mogę Pani nic obiecać , i nie wiem co planuja koledzy :( . Po kilku dniach zadzwoniłam do drugiego członka zespołu który mi powiedział ze to absolutne plotki o rozpadzie zespołu i jemu nic nie wiadomo :) raz jeszcze tym razem prywatnie udałam sie do domu jednego z nich (tego który odchodzi ) i Pan wraz z żona wyjasnili mi sytuacje i potwierdzili odejście głównego członka zespołu. Graja tylko do końca roku w starym składzie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Lumia niezalogowany
4 maja 2012r. o 15:26
Ostrzegam, ponieważ mam znajomą która raz właśnie była na weselu z tym zespołem i mówiła ze bez prowadzącego - totalna klapa . zastanawia mnie tylko jedno dlaczego ten Pan nie przyznał sie do odejścia kolegi z zespołu :)
~Lumia niezalogowany
4 maja 2012r. o 15:32
Dokładnie , zgadzam się z >>>> :) zespół dwu osobowy to nie zespół w zasadzie juz skreśliłam tych fraglesów ponieważ strasznie dużo sobie życzą no i nie maja prawie zadnych instrumentów :) , nie preferuja tez błogosławieństwa w domu :P odniosłam wrażenie jak z nimi rozmawiałam ze wręcz to ich smieszy . no to niech tak zostanie :)
~ niezalogowany
4 maja 2012r. o 16:43
Wiesz, jeśli się nie umie grać na żadnym instrumencie to trudno jest poprowadzić błogosławieństwo. Co innego na sali, gdzie można użyć gotowców. Ja na swoim weselu miałem ten sam problem. Musiałem na błogosławieństwo zamówić dwóch gości. Jeden grał na akordeonie, a drugi na gitarze. Bardzo ładnie poprowadzili całą uroczysta chwilę. Zespół, który u nas ,,grał,, okazał się zespołem tylko z nazwy. Mieli problem, by zagrać z ręki przysłowiowego ,,Kotka na płotku,,. No cóż nie ja załatwiałam kapelę, więc nie mam wyrzutów sumienia.
~ niezalogowany
4 maja 2012r. o 18:34
~Lumia napisał(a): Dokładnie , zgadzam się z >>>> :) zespół dwu osobowy to nie zespół w zasadzie juz skreśliłam tych fraglesów ponieważ strasznie dużo sobie życzą no i nie maja prawie zadnych instrumentów :) , nie preferuja tez błogosławieństwa w domu :P odniosłam wrażenie jak z nimi rozmawiałam ze wręcz to ich smieszy . no to niech tak zostanie :)

Jeszcze skresl Stecow i wybierz sobie porzadna 3-4 osobowa kapele
~ niezalogowany
4 maja 2012r. o 20:54
Chlopaki z Dynamica co za duzo to nie zdrowo
Ja wiem ze bardzo chcecie ale checi to jeszcze za mało zostancie w tej swojej Gromadce i Grodzccu
~... niezalogowany
4 maja 2012r. o 22:26
Zespół BIANCO ! ;))
~````` niezalogowany
4 maja 2012r. o 23:59
Bianco to zespół który w naszej rodzinie grał kilkanaście razy i zawsze bedzimy go polecac super orkiestra ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy