~~Stalowoniebieski Platan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Portulaka napisał(a): "Racja.''""".BEZPARTYJNYM podziękowałam będąc psychicznie zmuszona do podpisywania listy na Kamila Barczyka w szpitalu..czuję się z tym źle bo chcę pracować.. ale straszyli ze pójdę na czarną liste""" to słowa bliskich...
I tak samo było w szpitalu mamusi w Zgorzelcu....niestety...taką prawda
~~Szafranowa Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Platan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Portulaka napisał(a): "Racja.''""".BEZPARTYJNYM podziękowałam będąc psychicznie zmuszona do podpisywania listy na Kamila Barczyka w szpitalu..czuję się z tym źle bo chcę pracować.. ale straszyli ze pójdę na czarną liste""" to słowa bliskich...
Serio??????
Bardzo to serio!!!
~~Ciemnoczerwony Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafranowa Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Platan napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Portulaka napisał(a): "Racja.''""".BEZPARTYJNYM podziękowałam będąc psychicznie zmuszona do podpisywania listy na Kamila Barczyka w szpitalu..czuję się z tym źle bo chcę pracować.. ale straszyli ze pójdę na czarną liste""" to słowa bliskich...
Serio??????
Bardzo to serio!!!
Może i serio ale bardzo nie uczciwie
~~Brązowawożółta Brzoza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoczerwony Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowa Hutujnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Platan napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Portulaka napisał(a): "Racja.''""".BEZPARTYJNYM podziękowałam będąc psychicznie zmuszona do podpisywania listy na Kamila Barczyka w szpitalu..czuję się z tym źle bo chcę pracować.. ale straszyli ze pójdę na czarną liste""" to słowa bliskich...
Serio??????
Bardzo to serio!!!
Może i serio ale bardzo nie uczciwie
Po 3 latach pracy...I efektach w zadłużeniu szpitala..to przecież nic nie dziwi...to już widać na codzień...
~~Order Orła Białego Zchańbiony napisał(a): Pakujcie kuwety. Czas na zmiany !