~~Brązoworuda Czubatka napisał(a): Myślę,ze Roman Piotr,ukryty jak Kaczyński Jarosław za płotem mógłby kandydować,ale szans nie ma,bo jest za mały do tej układanki. Pozostaje tylko knucie zza winkla. Więc wystawił Barczyka.
~~Ognistorudy Winorośl napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Czubatka napisał(a): Myślę,ze Roman Piotr,ukryty jak Kaczyński Jarosław za płotem mógłby kandydować,ale szans nie ma,bo jest za mały do tej układanki. Pozostaje tylko knucie zza winkla. Więc wystawił Barczyka.
Gdyby wystawił Batczyka 2 lata temu to może miałby szanse....ale po 3 latach pracy i gigantycznym zadłużeniu wszyscy widzą co to za ciągnięty za uszy pseudo-menadzer ...I medialny bufon.
~~Przekrwiony Gajowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognistorudy Winorośl napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Czubatka napisał(a): Myślę,ze Roman Piotr,ukryty jak Kaczyński Jarosław za płotem mógłby kandydować,ale szans nie ma,bo jest za mały do tej układanki. Pozostaje tylko knucie zza winkla. Więc wystawił Barczyka.
Gdyby wystawił Batczyka 2 lata temu to może miałby szanse....ale po 3 latach pracy i gigantycznym zadłużeniu wszyscy widzą co to za ciągnięty za uszy pseudo-menadzer ...I medialny bufon.
Haha
PANIE BARCZYK..pan jest zatrudniony jako dyrektor który ma zapewnić ciągłość świadczeń...ich jakość...a nie politykować i w szpitalu publicznym i świadczyć komercje.....może Pan Starosta nie wie nad czym ma czuwać albo nie ma nad Panem żadnego nadzoru...skoro takie kolosalne dlugi mimo kilkudziesieciu milionow dotacji!!!!!i ma PAN pozwolenie na jak to Pan mówi "prowokacje"...
Pan jest zatrudniony nie jako polityk...a jako menadżer!!!!...
MOZE SIE PAN WEZMIE DO ROBOTY A NIE UCIEKA W IMMUNITET...
Do roboty....Panie Barczyk....
~~Przekrwiony Gajowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognistorudy Winorośl napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Czubatka napisał(a): Myślę,ze Roman Piotr,ukryty jak Kaczyński Jarosław za płotem mógłby kandydować,ale szans nie ma,bo jest za mały do tej układanki. Pozostaje tylko knucie zza winkla. Więc wystawił Barczyka.
Haha
Wyszło że Kamil z naczep jest holowany ...na sile bo wstyd się przyznać do porazki