~~Złotawa Sałata napisał(a): zaraz ...a kto nałożył ''niemieckie jarzmo'' twojemu bratu ? ...Tusk? ;D
widzisz?...Gario wygrał a ty jak twój piSS dzisiaj z palcem w dupce....;D
~~Złotawa Sałata napisał(a): HAHAHAHAHA...to teraz Tusk to twój kolega?
a jeszcze dwa ,trzy dni wstecz był dla ciebie ''ryżym'' ;D
M21W2 napisał(a): Dla Ciebie Niemiec to przyjaciel , ciesz się razem z nim , macie wspólnego wroga w Polakach PiS i ich wyborcach .
~~Bubu napisał(a): Pupilki komuny skaczą z radości bo wreszcie będą mieli normalność, czyli jedyną słuszną prawdę że to oni są celebrytami.
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawa Sałata napisał(a): zaraz ...a kto nałożył ''niemieckie jarzmo'' twojemu bratu ? ...Tusk? ;D
Widzisz jak nisko upadasz nie mając argumentów , porażka PiS ani mnie ziębi ani nie grzeje , niejaki Janusz oszust zadał mi pytanie bodajże w lipcu ( kto wygra wybory ) - odpowiedziałem PiS ale nie będzie miał większości do tworzenia rządu .
Jakim DURNIEM trzeba być aby w dyskusji ze mną pisać o braciach , jeden wybrał Niemcy , drugi został lewakiem , ich wybór mnie nic do tego .
Dopisane 17.10.2023r. o godz. 21:05:Ktoś napisał: ~~Złotawa Sałata napisał(a): HAHAHAHAHA...to teraz Tusk to twój kolega?
a jeszcze dwa ,trzy dni wstecz był dla ciebie ''ryżym'' ;D
Wiedziałem że mój ironiczny wpis pokazuje jak z Ciebie można drzeć łacha , był i jest sprzedajnym solidaruchem .
Lucjan , pampers i lulu, noc jest.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawa Sałata napisał(a): zaraz ...a kto nałożył ''niemieckie jarzmo'' twojemu bratu ? ...Tusk? ;D
Widzisz jak nisko upadasz nie mając argumentów , porażka PiS ani mnie ziębi ani nie grzeje , niejaki Janusz oszust zadał mi pytanie bodajże w lipcu ( kto wygra wybory ) - odpowiedziałem PiS ale nie będzie miał większości do tworzenia rządu .
Jakim DURNIEM trzeba być aby w dyskusji ze mną pisać o braciach , jeden wybrał Niemcy , drugi został lewakiem , ich wybór mnie nic do tego .
~~bazyliszek napisał(a): Lucjan , pampers i lulu, noc jest.