~~ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dla Ciebie Niemiec to przyjaciel , ciesz się razem z nim , macie wspólnego wroga w Polakach PiS i ich wyborcach .
Masz jakąś obsesję?? Dlaczego bredzisz ?? Ja jestem Polakiem , podobnie jak wielu innych , którzy chcieli aby odsunąć partię , której styl sprawowania władzy jest identyczny jak PZPR-u. Dość rezerwowania słowa POLAK dla zwolenników PIS-u!!
~~Złotawa Sałata napisał(a): i nie pieprz tu Lucjan że porażka piSSdzielców cię ''ani ziębi ani grzeje'' bo łżesz w żywe oczy...
mało kto jak właśnie ty bronileś tu tej złodziejskiej ,oszukańczej bandy kolesi...
~~Złotawa Sałata napisał(a): i nie pieprz tu Lucjan że porażka piSSdzielców cię ''ani ziębi ani grzeje'' bo łżesz w żywe oczy...
mało kto jak właśnie ty bronileś tu tej złodziejskiej ,oszukańczej bandy kolesi...
~~Złotawa Sałata napisał(a): czytaj to Lucjan i staraj się zrozumieć...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawa Sałata napisał(a): zaraz ...a kto nałożył ''niemieckie jarzmo'' twojemu bratu ? ...Tusk? ;D
widzisz?...Gario wygrał a ty jak twój piSS dzisiaj z palcem w dupce....;D
Widzisz jak nisko upadasz nie mając argumentów , porażka PiS ani mnie ziębi ani nie grzeje , niejaki Janusz oszust zadał mi pytanie bodajże w lipcu ( kto wygra wybory ) - odpowiedziałem PiS ale nie będzie miał większości do tworzenia rządu .
Jakim DURNIEM trzeba być aby w dyskusji ze mną pisać o braciach , jeden wybrał Niemcy , drugi został lewakiem , ich wybór mnie nic do tego .
Dopisane 17.10.2023r. o godz. 21:05:Ktoś napisał: ~~Złotawa Sałata napisał(a): HAHAHAHAHA...to teraz Tusk to twój kolega?
a jeszcze dwa ,trzy dni wstecz był dla ciebie ''ryżym'' ;D
Wiedziałem że mój ironiczny wpis pokazuje jak z Ciebie można drzeć łacha , był i jest sprzedajnym solidaruchem .
Tusk był , jest i pozostanie ryżym lisem ,
tak samo jak ty nic nie znaczącą kreaturą,
wielokrotnie pisałem chcesz porozmawiać na argumenty nie włączając naszej rodziny do nieudolnych zaczepek , pokaż że masz to coś
zapraszam na kawę z ciastkiem na mój koszt
30.10.2023 Hotel Ibis Style , zobaczysz na żywo to niemieckie jarzmo .
~~Złotawa Sałata napisał(a): ..nawet tutaj nazywasz własnego brata ''lewakiem''
~~Herr Jurko napisał(a): PiS "wygrał" bo zajęli się Tuskiem, nie Polską. Zamknęli się w słoiku. Czytali swoje wewnętrzne sondaże i nie brali pod uwagę nastrojów społeczeństwa. Myśleli, że mogą wszystko wmówić ustami Holeckiej, Kleczka i innych "dziennikarzy". Nawet ze swojego elektoratu zrobili idiotów, ale na szczęście cześć z nich w ostatnim momencie zrozumiała tę hucpe. Na koniec zmobilizowali dodatkowe dwa miliony obywateli, biorąc z tej puli kilkanaście procent. Potrafili nawet ośmieszyć instytucję referendum.
15 października skończył się mit o wielkim strategu. Został zgorzkniały starszy pan, który już nigdy nie wróci do władzy.
Jarosławie. To już jest koniec. Bez żalu.
Wyborca.
~~Herr Jurko napisał(a): PiS "wygrał" bo zajęli się Tuskiem, nie Polską.