~~Jurek napisał(a): Oni są tak zachwyceni tym powrotem do
upadku że zabraknie im logicznego myślenia
pieją z zachwytu jak cała koalicja , tylko jest jedno ale , PiS wygrał wybory niezaprzeczalnie , lecz nie uzyskał wystarczającej większości , składanka
z 14 stu formacji była potrzebna by uzyskać
większość mandatów które w rzeczywistości
dają im szansę rządzenia , jeżeli to nazywamy zwycięstwem, to żal mi was .
Następstwa będą powoli pokazywały ten nierozerwalny pakt Tygryska z Tuskiem i Czarzastym , poczekajmy czas jest cierpliwy
I zapewniam stawiając na cel dobroczynny
500 Euro , bez pieniędzy z Uni leżą i beczą
maksymalnie 2 lata i biała flaga….
Nadzieja umiera ostatnia, więc życzę wam by jak najpóźniej zmarła …;);)
poważnie ?...bez pieniędzy z Unii ''leżą i kwiczą''?
no tu wytłumacz mi teraz jak to jest w końcu z twoim Lucjanem?....jeszcze wczoraj jęczał o ''poddaństwie'' od Niemiec ,wyzywacie Tuska od ''folksdojczów'' ,tak obrażał tu Merkel a ty tu teraz piszesz że gdyby nie Unia...
a przecież i ty tu pisałeś że Unia to tak naprawdę Niemcy... ze oni rozdają karty...
trudno jest i jego i ciebie zrozumieć...myślę że wy nie nadążacie za własnymi myślami...
a kiedy zauważacie że nie dajecie rady w walce na argumenty i ty i on uciekacie do wyzwisk ...;D
i skończ już pieprzyć Jurek z tym ''niezaprzeczalnym zwycięstwem'' bo to jest śmieszne oględnie pisząc...
nazwę to tak...twoi wygrali bitwę ale wojnę przegrali ...;D
zresztą wojnę którzy sami wcześniej wywołali...nawiązując do historii to takie nasze współczesne ''adolfy'' ;D
znasz powiedzenie -Rzym płonie a oni się bawią?
tak właśnie robili piSSdzielce...marnie skończyli i słusznie zbierają to co sami zasiali...
i co teraz?...wyzwiesz mnie od ''kanalii''? ;D