~~Ciekawostka napisał(a): Można odnieść takie wrażenie, że ważniejsza dla jeszcze obecnej opozycji jest zemsta niż KONSTYTUCJA.
~~Ziemistoszary Goździk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciekawostka napisał(a): Można odnieść takie wrażenie, że ważniejsza dla jeszcze obecnej opozycji jest zemsta niż KONSTYTUCJA.
a nie ciekawi cię równie głęboko dlaczego ''budyń'' łamał Konstytucję?
nie ciekawi cię dlaczego już teraz ten partyjniak i klakier piSSdzielskiej kliki zapowiada że będzie stosował przywilej veta w stosunku do ustaw nowego rządu?
przecież jeszcze nie ma ani jednej takiej ustawy...
myślę że on już ma przygotowane kolejne wiadra wazeliny bo stare zapasy już wyczerpał a to jak się dzisiaj zachowuje ,pokazuje że wie o tym że nadal będzie ''dymany'' przez piSSdzielców...
~~Ziemistoszary Goździk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciekawostka napisał(a): Można odnieść takie wrażenie, że ważniejsza dla jeszcze obecnej opozycji jest zemsta niż KONSTYTUCJA.
nie ciekawi cię dlaczego już teraz ten partyjniak i klakier piSSdzielskiej kliki zapowiada że będzie stosował przywilej veta w stosunku do ustaw nowego rządu?
myślę że on już ma przygotowane kolejne wiadra wazeliny bo stare zapasy już wyczerpał a to jak się dzisiaj zachowuje ,pokazuje że wie o tym że nadal będzie ''dymany'' przez piSSdzielców...
~~Ciekawostka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ziemistoszary Goździk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciekawostka napisał(a): Można odnieść takie wrażenie, że ważniejsza dla jeszcze obecnej opozycji jest zemsta niż KONSTYTUCJA.
Nie
no właśnie...;D
~~Ziemistoszary Goździk napisał(a): i skończy jak skończyła Elunia ''reasumpcja'' ...;D