~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): ano z tą ''sprzedażom'' (sic!)
Widziałem błąd nie prostowałem , czekałem aż się ujawnisz z konspiry .
Jak tak pogrywasz to ja też odpowiem w Twoim stylu , jesteś człowiekiem odpowiedzialnego za zbrodnie komunistyczne , popierasz komunistów i siejesz propagandę Urbana
Tobie napisał ktoś , analfabeto kaleczysz język polski , walisz głupa , jesteś jak ja obecny tu od rana pisząc z pod tyldy .
Nic na temat tylko włączona szczekaczka - wężykiem Jasiu wężykiem .
Komunisto , Twoim nie starczyło miejsca w obozach dla robotników , dobrze że nie Ty o tym decydowałeś kogo internować , robotnicy mieliby przechlapane , nie ważne i tak jesteś odpowiedzialny za ludzi którzy przez internę stracili zdrowie w wielu przypadkach też życie .
Jeszcze jedno , radość w Twoich postach była po wygraniu wyborów do Senatu przez komunistę z Poznania , to też świadczy że odpowiadasz za to co oni zrobili z Polską po 1945 r , forumowy Urbanie wiesz co masz na rękach tego nie zmyjesz .
Waldemar Włodzimierz WITKOWSKI, W latach 1976–1990 był członkiem Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.
Wiem że nie odpowiesz że głosowałeś na niego , uciekasz z podkulonym ogonem w konspirę , cytuję - tchórzu .
Dopisane 22.10.2023r. o godz. 16:58:
~~Jasnobłękitna Aksamitka napisał(a): Jakim prawem zwykły jeszcze nie poseł
Udaje się na rozmowy do Unii PO pieniądze ?
Dlaczego nie ma jeszcze Edenu w Polsce ?
Chce spełnić jedyną obietnice , pojedzie do Brukseli po pieniądze .
Drugą obietnicę załatwił w swoim stylu , zamiast czterodniowego dnia pracy dwie niedziele handlowe w miesiącu .
Dopisane 22.10.2023r. o godz. 17:04:
jedną z obietnic