Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Telewizja od PLAy

670
ramaj
10 listopada 2023r. o 10:09
Przeszedł ktos juz z UPS do PLAY ?Jakie oceny ?
Moje takie ,że gorszej kaszany nie może byc.Lista programów taka jak w UPS ale posługiwanie sie modemem i komfort poniżej krytyki.Internet niestabilny,TV zrywa sygnał,uruchamianie trwa jak w ruskim Rubinie.Kontakt z obsługą klienta jak ze ścianą.
Plują sobie w brode,że nie zostałem w UPS (dokąd byłoby możliwe)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobursztynowy Orlik niezalogowany
10 listopada 2023r. o 10:14
ramaj napisał(a): Przeszedł ktos juz z UPS do PLAY ?Jakie oceny ?
Moje takie ,że gorszej kaszany nie może byc.Lista programów taka jak w UPS ale posługiwanie sie modemem i komfort poniżej krytyki.Internet niestabilny,TV zrywa sygnał,uruchamianie trwa jak w ruskim Rubinie.Kontakt z obsługą klienta jak ze ścianą.

dzięki za ocenę ...
też jestem w UPC do maja a co dalej nie wiem...swoją oceną tylko mi pomogłeś a myślę że jeszcze wielu nad tym się głęboko zastanowi...
670
ramaj
10 listopada 2023r. o 13:29
Ostrzegam.
W UPC było OK ale kupiłem TV z 4k i chciałem sobie polepszyć,a można było tylko w Play.
W UPC internet 500 Mb to było 500Mb w Play 600 Mb to skoki transferu 150 - 550.
Sygnał do modemu Box TV jest tylko przez internet z routera .ten Box to porażka:raz się załańcza szybko ,raz trzeba czekac kilka minut.To samo z wyłączaniem.
Jeżeli wszystko zaskoczy to trzeba powiedziec ,ze obraz jest b.dobry,ale nerwy trzeba miec silne.
~~1 niezalogowany
10 listopada 2023r. o 18:08
zachciało sie dziadowi 4k

teraz płacz i płać
~~Pomarańczowy Fasolnik niezalogowany
10 listopada 2023r. o 18:25
ramaj napisał(a): Przeszedł ktos juz z UPS do PLAY ?Jakie oceny ?

Ja mam telewizję w PLAY chętnie wyrzucił bym telewizor wraz z ich ruterem to jakaś niesamowita porażka na ekranie jest kobieta a głos mężczyzny ,mecz w siatkówkę na ekranie serwują Polacy a komentator mówi że punkt dla przeciwnika wizja nie zgrywa się z głosem,dwa razy wymieniali mi ruter i zero poprawy ,napisałem skargę i żądam rozwiązania umowy z przyczyny play , jeśli się nie zgodzą to zrezygnuję z abonamentu telefonicznego ,na szczęście umowa kończy mi się w tym miesiącu .
~~Trawiasta Kalmia niezalogowany
10 listopada 2023r. o 20:22
ramaj napisał(a): Ostrzegam.
W UPC było OK ale kupiłem TV z 4k i chciałem sobie polepszyć,a można było tylko w Play.
W UPC internet 500 Mb to było 500Mb w Play 600 Mb to skoki transferu 150 - 550.
Sygnał do modemu Box TV jest tylko przez internet z routera .ten Box to porażka:raz się załańcza szybko ,raz trzeba czekac kilka minut.To samo z wyłączaniem.
Jeżeli wszystko zaskoczy to trzeba powiedziec ,ze obraz jest b.dobry,ale nerwy trzeba miec silne.

Czym ty to mierzysz że masz 550Mb/s?
Telewizja chodzi bez problemu już przy 20Mb/s.
670
ramaj
10 listopada 2023r. o 20:33
~~Trawiasta Kalmia napisał(a):
Czym ty to mierzysz że masz 550Mb/s?
Telewizja chodzi bez problemu już przy 20Mb/s.

Centymetrem krawieckim - znafco.
~~Trawiasta Kalmia niezalogowany
10 listopada 2023r. o 20:41
Każdy box załącza się do kilku minut . Z każdej platformy.
Jeżeli box startuje w kilka sekund (np. p o ustawieniu szybki start) to praktycznie się nie wyłącza. Dla oka klienta zmienia się kolor kon tro lki, a box normalnie pracuje i pobiera nominalną moc z sieci energetycznej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza