Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Busem potrącił kobietę na pasach
~~Zgniła Śliwa niezalogowany
16 listopada 2023r. o 16:16
~~Granatowa Piwonia napisał(a): la

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Anonim niezalogowany
16 listopada 2023r. o 16:46
~~Anonim napisał(a): Nie wprowadzajcie ludzi w Błąd zdarzenie miało miejsce dziś dokładnie o godzinie 5;28, stałam zaraz za tym busem który potrącił ta kobietę.

Czy mogę prosić o kontakt?
~~Brązowozłoty Milin niezalogowany
16 listopada 2023r. o 16:57
~~POL napisał(a): Ludzie zapomnieli jak kiedys uczono,Zanim wejdziesz na pasy spojrz w lewo i prawo czy nie nadjezdza samochod,Tak ciezko sie rozejrzec?

POPIERAM mnie tego uczono w szkodę, dalej to stosuje...

Zauważyłam też ciekawą rzecz... Dziecko czekało przed pasami, nie weszło na pasy dopóki samochód się nie zatrzymał.. Byłam pozytywnie zaskoczona,bo Ci ,,starsi" włażą brzmyślnie na pasy
~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
16 listopada 2023r. o 18:03
Tylko czekać jak ltoś kogoś zabije na widoku. Ciemno jak w d . u murzyna.
Wczoraj skręcając w ptasią , prawie babkę rozjechałem . W czarnym płaszczu wracała po 18.00 z kościoła , Tragedia z tym Romanem i jego "inwestycjami".
~~Niebieskawy Rumianek niezalogowany
16 listopada 2023r. o 19:35
Chyba wszyscy mieszkańcy (a zwłaszcza kierowcy) zauważyli że coś nie tak z tymi światłami... Te lampy świeca może i ok ale tylko punktowo.. efekt jest taki że ciemno jak w d
....
~~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
16 listopada 2023r. o 21:51
Rano, zwłaszcza jeszcze jak pada, jedzie się przez miasto tragicznie, nie widać nic, lampy pogaszone, kto za to odpowiada? to jest skandal.
~~Kasztanowordzawa Miodunka niezalogowany
16 listopada 2023r. o 22:21
~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a): Rano, zwłaszcza jeszcze jak pada, jedzie się przez miasto tragicznie, nie widać nic, lampy pogaszone, kto za to odpowiada? to jest skandal.

Prawda jest taka, że każdemu się spieszy i nikt nie rozgląda się na pasach za pieszymi. Piesi też nieroztropnie wchodzą na pasy. Obopólna odpowiedzialność jak i konsekwencje. To, że lampy nie działają to żadne wytłumaczenie, należy zachować ostrożność i rozwagę a nie zapierd…. bo późno z domu wyjechałem i nie zdążę do pracy.
~~Niebieskawy Rumianek niezalogowany
17 listopada 2023r. o 4:36
Akurat w tych ostatnich przypadkach kierowca nie jechał szybko... A brak widoczności to jest wytłumaczenie...oczywiście że obie strony muszą uważać. Tylko mam wrażenie że piesi oraz rowerzyści myślą że ich widać (rowerzyści nie mają świateł!!)...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza