PanM napisał(a): Pojechałeś do stolicy demonstrować za czymś i przeciw komuś.
Wyjaśnij nam o kim mowa.
Krótko - im bogatsze państwo tym większy socjal , Tobie pasowały zakupu na zeszyt za rządów PO - PSL mnie nie , TOBIE nie przeszkadzały głodne dzieci w tamtym czasie , mnie to bardzo martwiło , XXI wiek Polska w tych tematach zaściankiem postępowej Europy .
Masz rację zaprosiłeś mnie do szamba jak sam napisałeś przygotowanego przez Ciebie na prośbę Janusza , teraz powtarzasz wszystko to co Janusz o mnie pisze , popełniasz plagiat .
Udajesz dupka czy im jesteś , odpisałem Tobie że 11- 11 jest Świętem Niepodległości , w całym kraju są obchody tego wielkiego wydarzenia , po 123 latach niewoli odzyskaliśmy wolną Polskę .
Gdzie napisałem że pojechałem demonstrować przeciwko komuś , lubisz wciskać swoje kłamstwa w moje usta .
Jesteś kłamcą i oszustem to chciałem przekazać , przekazać prawdę o Tobie i Twoich oskarżeniach Janusza który w mojej ocenie niczym się nie różni od Ciebie .
Ocena Solidarności robotników przez taką osobę jak Ty jest dla ludzi pracy komplementem ,
Janusz opisał jak to przepraszałeś za oszczerstwa jakąś Panią , widocznie oszczerstwa masz we krwi .
Napisałeś - "Osiem lat rządzi Twoja partia , prawa i sprawiedliwa więc gdzie tu robotnicza krzywda ? " , tak w ciągu tych ośmiu lat rosły zarobki , poprawiał się byt przeciętnego " Kowalskiego " protestowali najwięcej kodziarze , wulgarni mężczyźni i kobiety pod przywództwem Lempard , nie protestowali z powodu biedy , protestowali przeciwko demokratycznej decyzji Polaków powierzających władzę PiS- owi , protestowali i to chyba najwięcej rolnicy zapomnieli że w traktatach rolnictwo wraz ze wstąpieniem do UE jest zarządzane przez władze UE .
Obecnie wyborcy " podziękowali " PiS -owi , będzie nowy rząd koalicyjny , szanuję wybór Polaków , rząd jaki powstanie będzie polskim rządem a więc i moim , na dzień dzisiejszy i co najmniej 100 dni po objęciu władzy nie widzę powodów do protestów , w odróżnieniu od anty pisowców szanuję demokrację i demokratyczne wybory .
Przypomnę jak się zachowywali przegrani i ich wyborcy po objęciu władzy przez PiS , przegrani zorganizowali PUCZ w sejmie ich poplecznicy protesty pod sejmem .
Jak PiS będzie jak obecna koalicja totalną opozycją a nie merytoryczną będę tak samo krytyczny wobec nich .
Nie będę widział powodów do protestu jak zabiorą 13- 14 i inne plusy , jestem tylko ciekawy jak zachowają się ich wyborcy jeżeli tego nie zabiorą , przecież to było "złodziejstwo i rozdawnictwo ", to Ty i Tobie podobni zaprotestujcie aby skończyli ze " złodziejstwem i rozdawnictwem " , 500+ było najbardziej krytykowaną pomocą socjalną , protestujcie aby nie wprowadzać 800+ .
Jak nasz nowy rząd to utrzyma socjal a nawet go zwiększy to też będzie "złodziejstwo i rozdawnictwo " okradanie podatników ? odpowiesz ?.