~~Pinochet napisał(a): Ktoś napisał: PanM napisał(a): Tymczasem władzy i lekarzom lokaut był na rękę . Kasa płynęła rzeką roboty zero.
Zrozum różnicę.
P,S / Pinochet/ to bardzo niekomfortowe polemizowanie z interlokutorem ukrywającym się pod nieznanym nickiem. Nie nadużywaj tego .W każdym temacie poruszasz coivid. Pośrednio sam się przyczyniłeś do zaostrzenia retoryki władz w tym temacie.
Przyczyniły się ,ale raczej dzbany ,które uwierzyły w te największe oszustwo w historii ludzkości.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wybacz ale ja nie nazywam Cię ni dzbanem , ani płaskoziemcem , ani innym " ilem ".
Pomyśl , dlaczego na całym świecie 7,5 miliarda ludzi prawe wszyscy akceptują fakt istnienia pandemii ?
Mamy wybór nie będąc ekspertami zdrowia dać wiarę którejś ze stron.
Albo tej bezwzględnej większości pochodzącej z różnych kultur , ras , opcji politycznych , interesów wpływu albo zazwyczaj anonimowych agresywnych nie przebierających w epitetach adwersarzy ?
Wiem , lekarze maja w tym niewątpliwy interes . Ale to my ryzykujemy swoje życie.
Osobiście ze względu na swój stan zdrowia / nowotwór płuc / jestem w pierwszej grupie ryzyka. Więc na moim miejscu kogo byś słuchał " kolego " Pinochet ? Lekarza onkologa od płuc . Księdza , czy znachora ?
Jesteś przeciw , Ok , Twoje prawo . Ale zaproponuj sensowne pewne rozwiązanie nadające się do akceptacji dla większości.
Dopisane 29.11.2023r. o godz. 11:04:
Temat jest o stosunku prezydenta Dudy do obywateli RP .
nIE WRZUCAJ WSZĘDZIE SWOICH FOBII.