~~Złocistożółta Pysznogłówka napisał(a): ~~Złocistożółta Pysznogłówka niezalogowany
10 godz. 1 min. temu
Lucuś jak jego piSSdzielski idol śpi do południa...
on podczas snu regeneruje gruczoły jadowe ,później tu wpada i pluje...
bez ''awatara'' ...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Pysznogłówka napisał(a): ~~Złocistożółta Pysznogłówka niezalogowany
10 godz. 1 min. temu
Lucuś jak jego piSSdzielski idol śpi do południa...
on podczas snu regeneruje gruczoły jadowe ,później tu wpada i pluje...
bez ''awatara'' ...;D
Myślę tylko o jednym , jak to się stało że na Bolcu brylują hejterzy z tobą jako ich naczelnikiem .
~~Złocistożółta Pysznogłówka napisał(a): nie można ...
dlatego właśnie piSSdzielce obrzydzają swoim wyznawcom Unię...
~~pinochet napisał(a): Czyżby każdy kto się nie zgadza ze zdaniem pana Lucjana i PanaM był hejterem?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Pysznogłówka napisał(a): nie można ...
dlatego właśnie piSSdzielce obrzydzają swoim wyznawcom Unię...
Wiesz dlaczego nie zagłosowałem za przystąpieniem do eurokołchozu , głównymi orędownikami przystąpienia była lewica z SLD na czele oraz PiS , mnie nikt nie musi do zniewalania przekonywać , byłem i jestem za całkowitą suwerennością Polski , po co ja to piszę , hejterzy wiedzą swoje .
Dopisane 01.12.2023r. o godz. 20:01:Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Czyżby każdy kto się nie zgadza ze zdaniem pana Lucjana i PanaM był hejterem?
Każdy kto się nie zgadza z moim zdaniem jest dla mnie cennym dyskutantem , każdy kto jak Ty wie " więcej " o mnie jak ja sam jest hejterem .
" Hejter – określenie osoby, która publikuje w internecie agresywne, obraźliwe lub skrajnie krytyczne komentarze pozbawione rzeczowej argumentacji i wygłaszane pod adresem konkretnej osoby lub grupy osób."
powiedz mi Lucjan po co ty tu stosujesz takie idio.ty.czne zachowana z tym wklejaniem objaśnień które dla normalnego ,myślącego człowieka są od dawna znanym określeniem...
tym chcesz pokazać że są głupcami których ty w swojej ''mundrości'' chcesz oświecić?
przecież z drugiej strony sam siebie tu określiłeś ...;D
ktoś nie chce się szczepić ...to foliarz...
ktoś nie popiera twojej partii ..to ''komuch''
ktoś krytykuje twoją ''związkową partię '' ...to zdrajca ...
ja się z tobą nie zgadzam to jestem ''kanalia '' i ''parówa'' ...;D
i ty śmiesz innym zarzucać to że jest ''hejterem''? ;D
opanuj się chłopie...;D
gdzie ty sam podajesz argumenty na poparcie swoich chorych przecież fantazji?...przecież ty zaraz wiejesz kiedy pisze ci się o złodziejstwie twoich piSSdzielców...;D
wtedy chowasz się za kolejnym swoim wydumanym ''awatarem'' ;D
M21W2 napisał(a): Jeszcze nie zaczęli rządzić a już Orlen na giełdzie stracił na wartości ok . 5 mld zł .
Akcjonariusze bardzo " zadowoleni " .