~~Granatowy Różanecznik napisał(a): Lucuś ...wiejesz jak tchórz przed pytaniami na które odpowiedź cię przerasta ...
a co ty chłopie myślisz?...że ja żyję tym forum?
~~Granatowy Różanecznik napisał(a): a to ciekawe Lucjan ...nie interesuje cię prywatne życie wójta Pcimia ale byłeś nad wyraz ciekawy prywatnych spraw twojego koleżki a i moje cię interesowało...
nawet bardzo...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowy Różanecznik napisał(a): Lucuś ...wiejesz jak tchórz przed pytaniami na które odpowiedź cię przerasta ...
Co bym nie napisał i tak zachowasz się jak MENDA .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowy Różanecznik napisał(a): Lucuś ...wiejesz jak tchórz przed pytaniami na które odpowiedź cię przerasta ...
Co bym nie napisał i tak zachowasz się jak MENDA .
Dopisane 03.12.2023r. o godz. 16:54:Ktoś napisał: ~~Granatowy Różanecznik napisał(a): a to ciekawe Lucjan ...nie interesuje cię prywatne życie wójta Pcimia ale byłeś nad wyraz ciekawy prywatnych spraw twojego koleżki a i moje cię interesowało...
nawet bardzo...;D
Nie pochlebiaj sobie oszuście , mój kolega Przemek zdobył się na odwagę i napisał że obaj uknuliście aby mnie ściągnąć do Przemka , ty oszuście miałeś mi " dokopać " , prawda ciebie zabolała , i dobrze .
To na pewno był powód że zapałałeś do Przemka nienawiścią nazywając go oślizłym grubasem .
Już ci napisałem , zachowujesz się jak MENDA .
ja sobie w niczym tu nie pochlebiam...a to co ty uważasz u swojego kolegi za akt ''odwagi'' bo to tylko pokaz jego hipokryzji...
ciekawe czy powiedział ci jak ciebie określał poza twoimi plecami...;D
to ja ci napiszę że robiło to w identyczny sposób jak ze mną...
i nie pisz tu bzdur że ja jego czy ciebie ''nienawidzę'' ...daleko mi do tego...
ja po prostu nie cierpię ludzi którzy się ''sprzedają'' ...
ale ty i on jesteście zwykłymi wazeliniarzami którzy każdego sprzedadzą w imię swoich chorych ''interesów''
''zdobył się na odwagę''?...to teraz po tym jak wcześniej go określałeś , po tym co teraz piszesz w ramach nagrody ''wyliż mu rowek'' ...
~~Jan napisał(a): Prawnik ci zasugerował takie katolickie odzywki ?