~~faclo222 napisał(a): Powodzenia Panie Lucjanie!
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Herbaciany Cedr napisał(a): Gostkowi jak telewizor i tzw. "eksperci" powiedzą że ma żreć obornik to będzie żarł i jeszcze sąsiadów namawiał.
A tych co nie będą chcieli żreć wyzywał od foliarzy. :)
To dla ciebie , nie moja ocena kim jesteś , mądrzejsi ode mnie tak was określają .
" Kim jest Foliarz? Charakterystyka osoby
Foliarz to slangowe określenie osoby wierzącej we wszelakie teorie spiskowe i zjawiska paranormalne. Foliarze do przesady interesują się tematami takimi jak UFO, płaska Ziemia, światowy plan depopulacji ludzkości czy też zabójcza szkodliwość fal 5G. Foliarz jest bardzo podatny na efekt potwierdzenia, inaczej znany jako błąd konfirmacji. Oznacza to, że ma tendencję do wybiórczego traktowania informacji. Foliarze przyjmują jedynie argumenty, które potwierdzają ich własne przekonania. Twierdzenia niezgodne z ich zdaniem traktują jako atak bądź spisek."
To moja dedykacja do tych co mi coś dedykują , potraktujcie to jako wyraz " wdzięczności " .
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~Polak napisał(a): Dzisiaj Lucjan już nie pamięta jak nam zakazywano nawet wstępu do lasu.../
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pożółkła Malina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Niestety koronawirus znów zbiera śmiertelne żniwo, a według ekspertów liczby zachorowań można liczyć w dziesiątkach tysięcy. Trzeba wrócić do dobrych praktyk czyli maseczki wszędzie.
Oczywiście maseczki, proszę tylko o dobrowolność. Jak ktoś ma maskę na ustach i nosie to ja już go nie zarażę.
Więc mi dajcie wybór i zbierajcie za sobą te maski po chodnikach, parkach, skwerach.
Przy tak dużym wysypie foliarstwa w tym kraju obawiam się, że dobrowolność nie jest dobrym pomysłem. Tu trzeba radykalnych decyzji, żeby zahamować kolejną falę zakażeń i zminimalizować ofiary śmiertelne.
Oj trzeba pomocy?
~~Ala napisał(a): Oj trzeba pomocy?
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ala napisał(a): Oj trzeba pomocy?
Co proponujesz w ramach pomocy?