Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Rudoczerwona Inkarwilla niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 20:46
AWS i UW to skąd się wywodzi?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonawa Rzeżucha niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 20:47
oj Lucek ,Lucek ...czytać ciebie to swoisty przekładaniec...
nie wiem czy się z ciebie śmiać czy nad tobą zapłakać...

jesteś bezradny jak dziecko we mgle...
dlatego wolę się z ciebie śmiać bo śmiech to zdrowie ...za to ci tutaj extra dziękuję bo skoro śmiech jest tak pozytywny dla zdrowia to kto wie?...może rok czy dwa dłużej pożyję...;D

pisz dalej chłopie...pisz dalej ...
tylko przestań pierd....ć o tych ''wycieczkach osobistych'' do ''cedra'' bo co ty sam kilka chwil wcześnie zrobiłeś?
ale z ciebie dwulicowiec...
~~Trudno nadążyć niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 20:47
"Rudy i mściwy"
załatwia czarną robotę rękami Hołowni
~~Rudoczerwona Inkarwilla niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 20:49
~~Ciemnofioletowa Czubatka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonawa Rzeżucha napisał(a): nie zadawajcie Luckowi takich trudnych pytań bo przecie z wiadomo ze nie odpowie...;D
a kiedy już stwierdzi ze robi si e mu za ''ciepło'' to zrobi to co mu wychodzi najlepiej...obrazi lub będzie tu pluć tym swoim piSSdzielskim jadem...;D

Lucuś i analiza?
dobre sobie...;D

A co to za wpis ..?
a kiedy już stwierdzi ze robi si e mu za

niektórzy piszą że to literówka (dla mnie to szybciej piszą niż myślą)
~~Johann niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 20:50
~~Ciemnofioletowa Czubatka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonawa Rzeżucha napisał(a): nie zadawajcie Luckowi takich trudnych pytań bo przecie z wiadomo ze nie odpowie...;D
a kiedy już stwierdzi ze robi si e mu za ''ciepło'' to zrobi to co mu wychodzi najlepiej...obrazi lub będzie tu pluć tym swoim piSSdzielskim jadem...;D

Lucuś i analiza?
dobre sobie...;D

A co to za wpis ..?
a kiedy już stwierdzi ze robi si e mu za

A wiesz co to jest spacja i jej nieuważne kliknięcie? A ty ? Tobie nie zdarzał się nieopatrznie wciśnięty umlaut ?
14240
M21W2
8 stycznia 2024r. o 21:18
~~ napisał(a): Gościu to ty masz problem bo twoja ucieczka od tego by napisać co takiego mądrego było w wypowiedzi tego kabareciarza nie jesteś w stanie napisać. To jest twój problem .

Jak zapytam co Tobie gościu się nie podoba , odpowiesz , nikt jeszcze tego nie zrobił , Tusk powiedział że to obelżywa antysemicka wypowiedź w stosunku do Niemiec , uwierz Tuskowi .
Jak Tusk twierdzi że Niemcy to Semici to musi być prawda .

Ja tam nie zauważyłem wypowiedzi antysemickiej tylko antyniemiecką dotyczącą relokacji emigrantów której jestem przeciwny , Ty pewnie jesteś za relokacją i budową obozów dla uchodźców skoro krytycznie odnosisz się do wypowiedzi Pietrzaka której jestem przekonany nie znasz , jest nagonka na Pietrzaka i TVP Republika ty nie znając powodu dołączasz do OGARÓW .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:58:

~~Rudoczerwona Inkarwilla napisał(a): AWS i UW to skąd się wywodzi?

Ze zwolenników Wałęsy i jego otoczenia w tym doradcy Lecha Balcerowicza .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 21:00:

~~Lucjan napisał(a): Piotrowicz to antykomunista .Tak jak Jarosław K.

Dla mnie komuch taki sam jak kolego Tuska Czarzasty .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 21:02:

~~Czerwonawa Rzeżucha napisał(a): oj Lucek ,Lucek ...czytać ciebie to swoisty przekładaniec...
nie wiem czy się z ciebie śmiać czy nad tobą zapłakać...

jesteś bezradny jak dziecko we mgle...
dlatego wolę się z ciebie śmiać bo śmiech to zdrowie ...za to ci tutaj extra dziękuję bo skoro śmiech jest tak pozytywny dla zdrowia to kto wie?...może rok czy dwa dłużej pożyję...;D

pisz dalej chłopie...pisz dalej ...
tylko przestań pierd....ć o tych ''wycieczkach osobistych'' do ''cedra'' bo co ty sam kilka chwil wcześnie zrobiłeś?

Ile razy jeszcze będziesz się powtarzał , wymyśl coś nowego .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 21:05:

~~Czerwonawa Rzeżucha napisał(a): tylko przestań pierd....ć o tych ''wycieczkach osobistych'' do ''cedra'' bo co ty sam kilka chwil wcześnie zrobiłeś?

Odpowiedziałem Twojemu koledze tak jak na to zasłużył , zapomniałeś jak Ty jego potraktowałeś jak pisał o Tobie , hipokryto lub Kali jak wolisz .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 21:18:

Dobranoc TOWARZYSZE Tuska i Czarzastego .
~~paszoł won niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 21:19
Lucek znasz bajkę o fokach, to spier-dalaj w podskokach .
~~Stalowoniebieski Szczawik niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 21:19
~~Zielona Kolenda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a): Taka ciekawostka

&t=22s

No i co Prezydent Duda powiedział nie tak? Wszystko powiedział prawidłowo i uniewinnił bo ma do tego prawo. Sprawa na tym się zamyka. Po co szukać tu jakiegoś drugiego dnia?

Konstytucja RP mówi jasno: Art. 42 . 3 Każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie
stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy