~~ napisał(a): Gościu to ty masz problem bo twoja ucieczka od tego by napisać co takiego mądrego było w wypowiedzi tego kabareciarza nie jesteś w stanie napisać. To jest twój problem .
Jak zapytam co Tobie gościu się nie podoba , odpowiesz , nikt jeszcze tego nie zrobił , Tusk powiedział że to obelżywa antysemicka wypowiedź w stosunku do Niemiec , uwierz Tuskowi .
Jak Tusk twierdzi że Niemcy to Semici to musi być prawda .
Ja tam nie zauważyłem wypowiedzi antysemickiej tylko antyniemiecką dotyczącą relokacji emigrantów której jestem przeciwny , Ty pewnie jesteś za relokacją i budową obozów dla uchodźców skoro krytycznie odnosisz się do wypowiedzi Pietrzaka której jestem przekonany nie znasz , jest nagonka na Pietrzaka i TVP Republika ty nie znając powodu dołączasz do OGARÓW .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:58:
~~Rudoczerwona Inkarwilla napisał(a): AWS i UW to skąd się wywodzi?
Ze zwolenników Wałęsy i jego otoczenia w tym doradcy Lecha Balcerowicza .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 21:00:
~~Lucjan napisał(a): Piotrowicz to antykomunista .Tak jak Jarosław K.
Dla mnie komuch taki sam jak kolego Tuska Czarzasty .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 21:02:
~~Czerwonawa Rzeżucha napisał(a): oj Lucek ,Lucek ...czytać ciebie to swoisty przekładaniec...
nie wiem czy się z ciebie śmiać czy nad tobą zapłakać...
jesteś bezradny jak dziecko we mgle...
dlatego wolę się z ciebie śmiać bo śmiech to zdrowie ...za to ci tutaj extra dziękuję bo skoro śmiech jest tak pozytywny dla zdrowia to kto wie?...może rok czy dwa dłużej pożyję...;D
pisz dalej chłopie...pisz dalej ...
tylko przestań pierd....ć o tych ''wycieczkach osobistych'' do ''cedra'' bo co ty sam kilka chwil wcześnie zrobiłeś?
ale z ciebie dwulicowiec...
Ile razy jeszcze będziesz się powtarzał , wymyśl coś nowego .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 21:05:
~~Czerwonawa Rzeżucha napisał(a): tylko przestań pierd....ć o tych ''wycieczkach osobistych'' do ''cedra'' bo co ty sam kilka chwil wcześnie zrobiłeś?
ale z ciebie dwulicowiec...
Odpowiedziałem Twojemu koledze tak jak na to zasłużył , zapomniałeś jak Ty jego potraktowałeś jak pisał o Tobie , hipokryto lub Kali jak wolisz .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 21:18:
Dobranoc TOWARZYSZE Tuska i Czarzastego .