M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a)
Mógłbym odpisać - tylko krowa nie zmienia zdania , Tusk dla Ciebie zapewne nie jest krową , dla mnie też nie jest , był antykomunista , dziś komunistów zaprosił do koalicji i rządu .
A co z tobą który obecnie popiera partię w której roi się od dawnych agentów bezpieki? Co z tobą który wśród swoich masz Piotrowicza ? Teraz chcesz bronić tv którą zarządzał stary komuch Czabański ? To ci pasuje? Gdzie twoje dawne ideały? Ty nie zmieniłeś zdania . Ty się sprzedałeś.
~~Cedr wysmukły napisał(a): A opisu analizy nadal brak . Zamiast niej kolejna dawka nienawiści i jakieś mętne tłumaczenia i ucieczka od tematu .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cedr wysmukły napisał(a): A opisu analizy nadal brak . Zamiast niej kolejna dawka nienawiści i jakieś mętne tłumaczenia i ucieczka od tematu .
Jak Ty nie jesteś w stanie zrozumieć że po analizie poparłem wypowiedź Pietrzaka w stu procentach to Twój problem , nie jestem w stanie pomóc .
Co Ty jesteś w stanie napisać w tym temacie nie spytam , Twoja specjalność to ploty oszczerstwa i wycieczki osobiste .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cedr wysmukły napisał(a): A opisu analizy nadal brak . Zamiast niej kolejna dawka nienawiści i jakieś mętne tłumaczenia i ucieczka od tematu .
Jak Ty nie jesteś w stanie zrozumieć że po analizie poparłem wypowiedź Pietrzaka w stu procentach to Twój problem , nie jestem w stanie pomóc .
Co Ty jesteś w stanie napisać w tym temacie nie spytam , Twoja specjalność to ploty oszczerstwa i wycieczki osobiste .
~~Limantes płowy napisał(a): A co z tobą który obecnie popiera partię w której roi się od dawnych agentów bezpieki? Co z tobą który wśród swoich masz Piotrowicza ? Teraz chcesz bronić tv którą zarządzał stary komuch Czabański ? To ci pasuje? Gdzie twoje dawne ideały? Ty nie zmieniłeś zdania . Ty się sprzedałeś.
~~Czerwonawa Rzeżucha napisał(a): nie zadawajcie Luckowi takich trudnych pytań bo przecie z wiadomo ze nie odpowie...;D
a kiedy już stwierdzi ze robi si e mu za ''ciepło'' to zrobi to co mu wychodzi najlepiej...obrazi lub będzie tu pluć tym swoim piSSdzielskim jadem...;D
Lucuś i analiza?
dobre sobie...;D