PanM napisał(a): Skoro tak precyzyjnie zdeklarowałeś swój stan umysłu nie ma podstaw do polemiki. Bo tam polemiki nie ma.
Ty też zadeklarowałeś swój stan umysłu , jak myślisz że taki ktoś jak Ty jest w stanie mnie do czegokolwiek przekonać to Ciebie zawiodę , nie masz szans .
Plotkowano tu na forum na Twój temat , pisano że jesteś starym obleśnym grubasem na wózku inwalidzkim , mam nadzieję że nieb wziąłeś sobie tego do serca , nazwałeś ich " Januszami " obecnie dołączyłeś do stada " Januszy " .
Mam inne poglądy jak Ty to jestem zaślepiony ,nawiedzony ,pozbawiony samodzielnego myślenia , jedno jest w tym co do mnie piszesz prawdą tylko przekłamaną , nie pisałeś a dzwoniłeś aby mi powiedzieć , nie wdawaj się w polemiki z tym -określenia pominę - z Dolnych Młynów , prosiłeś abym nie pisał że do mnie dzwonisz , nie mogłem nie zaprzeczyć Twoim kłamstwom , nie wiem co Ciebie dopadło że stałeś się klakierem tego z Dolnych Młynów , żeby całkowicie pokazać kim jesteś dodam , po jakiego grzyba na priv przesyłałeś mi wpisy tego osobnika na Fb. , zdjęcia czajnika , spapranej roboty przez niego opatrzone komentarzami .
Szukałeś zaczepki z min , zmieszał Ciebie z błotem , znikłeś z forum na wiele miesięcy jako zalogowany , teraz zaczepiasz mnie , sam doprowadziłeś do tego że muszę Tobie jak Ty mnie uświadomić kim jesteś .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:06:
~~Sołtyska z łocic napisał(a): Lucjan porównuje przestępców Kamińskiego i Wąsika do Poczobuta ,Lucek ty te kreatury możesz porównywać do czyścibuta .
Porównuję Tuska i jego towarzyszy do Łukaszenki i jego towarzyszy .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:07:
~~Antek napisał(a): Z takim oszołomem jak ty się nie dyskutuje .
Rozumiem Antoś , wężykiem Antek , wężykiem .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:10:
~~Himera wielolistna napisał(a): To jak to było z tą pańską analizą wypowiedzi Pietrzaka? Co z niej wynikło? Myślę że pan tego nie napisze bo nie raz pan tu dawał przykłady tego że nie posiada pan umysłu analitycznego.
~~Himera wielolistna napisał(a): To jak to było z tą pańską analizą wypowiedzi Pietrzaka? Co z niej wynikło? Myślę że pan tego nie napisze bo nie raz pan tu dawał przykłady tego że nie posiada pan umysłu analitycznego.
Jak tak twierdzisz to nie napiszę , bom i po co , oceniłeś zanim napisałem .GNALYYTYKU .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:21:
~~ napisał(a): Bo jak tu pisać z kimś kto ciągle zmienia zdanie?
Mógłbym odpisać - tylko krowa nie zmienia zdania , Tusk dla Ciebie zapewne nie jest krową , dla mnie też nie jest , był antykomunista , dziś komunistów zaprosił do koalicji i rządu .