Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Himera wielolistna niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 19:14
To jak to było z tą pańską analizą wypowiedzi Pietrzaka? Co z niej wynikło? Myślę że pan tego nie napisze bo nie raz pan tu dawał przykłady tego że nie posiada pan umysłu analitycznego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 19:16
~~Antek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malachitowa ostróżka napisał(a): A nie wydaje się wam że taki Lucjan pisząc takie bzdury i popierając Pietrzaka sam stawia się w głupiej sytuacji bo tylko głupiec może się zgadzać z takimi komentarzami.

Jakimi , możesz przypomnieć , podyskutujemy .

Z takim oszołomem jak ty się nie dyskutuje .

Bo jak tu pisać z kimś kto ciągle zmienia zdanie?
14240
M21W2
8 stycznia 2024r. o 19:21
PanM napisał(a): Dla mniej zorientowanych .
Gra nie tyczy się o losy jakiegoś tam Kamińskiego i mnij jakiegoś Wąsika . Gra idzie o podważenie wiarygodności Szymona Hołowni i wbicie klina między obecnych koalicjantów.

To mówią w TVN , ja znam inną opinię , to nie jest gra to jest zamach na Konstytucję i zawarte w niej prawo łaski Prezydenta . Wojna wypowiedziana Prezydentowi , widocznie zamordyści Tuska jako drugi po cel po TVP obrali obalenie Prezydenta .
W dzisiejszej Wyborczej jest artykuł Jarosława Kurskiego , reaktywacja KODU , Obywateli RP , Strajku Kobiet i na Pałac Namiestnikowski .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 19:21:

~~Brunatnoszara Psianka napisał(a): Ten rezydent Ocic jedzie 10 go do Warszawy ,liczy ,.ze oberwie pałą w trakcie tej ruchawki i będzie mieć następny plaster na doopie i powód do obnoszenia się z kombatanctewm.Może kiedyś doczeka swojej wladzy i dadzą mu order i odszkodowanie

Obszczekałeś , ulżyło , bardzo mnie to cieszy .
~~Chmiel pnący niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 19:28
No jak to było z tą analizą? Znowu poniosła cię gościu fantazja?
~~Czerwonawa Rzeżucha niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 19:38
nie zadawajcie Luckowi takich trudnych pytań bo przecie z wiadomo ze nie odpowie...;D
a kiedy już stwierdzi ze robi si e mu za ''ciepło'' to zrobi to co mu wychodzi najlepiej...obrazi lub będzie tu pluć tym swoim piSSdzielskim jadem...;D

Lucuś i analiza?
dobre sobie...;D
14240
M21W2
8 stycznia 2024r. o 20:21
PanM napisał(a): Skoro tak precyzyjnie zdeklarowałeś swój stan umysłu nie ma podstaw do polemiki. Bo tam polemiki nie ma.

Ty też zadeklarowałeś swój stan umysłu , jak myślisz że taki ktoś jak Ty jest w stanie mnie do czegokolwiek przekonać to Ciebie zawiodę , nie masz szans .

Plotkowano tu na forum na Twój temat , pisano że jesteś starym obleśnym grubasem na wózku inwalidzkim , mam nadzieję że nieb wziąłeś sobie tego do serca , nazwałeś ich " Januszami " obecnie dołączyłeś do stada " Januszy " .

Mam inne poglądy jak Ty to jestem zaślepiony ,nawiedzony ,pozbawiony samodzielnego myślenia , jedno jest w tym co do mnie piszesz prawdą tylko przekłamaną , nie pisałeś a dzwoniłeś aby mi powiedzieć , nie wdawaj się w polemiki z tym -określenia pominę - z Dolnych Młynów , prosiłeś abym nie pisał że do mnie dzwonisz , nie mogłem nie zaprzeczyć Twoim kłamstwom , nie wiem co Ciebie dopadło że stałeś się klakierem tego z Dolnych Młynów , żeby całkowicie pokazać kim jesteś dodam , po jakiego grzyba na priv przesyłałeś mi wpisy tego osobnika na Fb. , zdjęcia czajnika , spapranej roboty przez niego opatrzone komentarzami .
Szukałeś zaczepki z min , zmieszał Ciebie z błotem , znikłeś z forum na wiele miesięcy jako zalogowany , teraz zaczepiasz mnie , sam doprowadziłeś do tego że muszę Tobie jak Ty mnie uświadomić kim jesteś .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:06:

~~Sołtyska z łocic napisał(a): Lucjan porównuje przestępców Kamińskiego i Wąsika do Poczobuta ,Lucek ty te kreatury możesz porównywać do czyścibuta .

Porównuję Tuska i jego towarzyszy do Łukaszenki i jego towarzyszy .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:07:

~~Antek napisał(a): Z takim oszołomem jak ty się nie dyskutuje .

Rozumiem Antoś , wężykiem Antek , wężykiem .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:10:

~~Himera wielolistna napisał(a): To jak to było z tą pańską analizą wypowiedzi Pietrzaka? Co z niej wynikło? Myślę że pan tego nie napisze bo nie raz pan tu dawał przykłady tego że nie posiada pan umysłu analitycznego.

~~Himera wielolistna napisał(a): To jak to było z tą pańską analizą wypowiedzi Pietrzaka? Co z niej wynikło? Myślę że pan tego nie napisze bo nie raz pan tu dawał przykłady tego że nie posiada pan umysłu analitycznego.

Jak tak twierdzisz to nie napiszę , bom i po co , oceniłeś zanim napisałem .GNALYYTYKU .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 20:21:

~~ napisał(a): Bo jak tu pisać z kimś kto ciągle zmienia zdanie?

Mógłbym odpisać - tylko krowa nie zmienia zdania , Tusk dla Ciebie zapewne nie jest krową , dla mnie też nie jest , był antykomunista , dziś komunistów zaprosił do koalicji i rządu .
~~Cedr wysmukły niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 20:26
A opisu analizy nadal brak . Zamiast niej kolejna dawka nienawiści i jakieś mętne tłumaczenia i ucieczka od tematu .
~~Antek niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 20:30
Przestań już stary przygłupie smarować te wypociny bo ludzie chcą czytać normalne wypowiedzi zwykłych ludzi a nie fanatyka PISu z Ocic . Włącz TVN i zobacz jak Niemcy strajkują a nie tak jak ty przed laty wysypałeś skrzynkę zgniłych truskawek w ramach protestu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.