M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cedr wysmukły napisał(a): A opisu analizy nadal brak . Zamiast niej kolejna dawka nienawiści i jakieś mętne tłumaczenia i ucieczka od tematu .
Jak Ty nie jesteś w stanie zrozumieć że po analizie poparłem wypowiedź Pietrzaka w stu procentach to Twój problem , nie jestem w stanie pomóc .
Co Ty jesteś w stanie napisać w tym temacie nie spytam , Twoja specjalność to ploty oszczerstwa i wycieczki osobiste .
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Lucek powiedz dlaczego rok temu PIS sprzedawał węgiel po 2,500 zł za tonę sam się tym chwaliłeś a ja dzisiaj kupiłem 3 tony węgla od niedobrej Platformy z Polskiej Kopalni Ziemowit po 900 zł za tonę .
~~Poczerwieniała Malina napisał(a): HAHAHAHAHAHA...no i po problemie...
wąsiki i kamińskie w pierdlu...;D
a ''budyń'' już chciał im w pałacu rozkładać łóżka polowe...
Zastosowana autokorekta
~~Burawy Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Malina napisał(a): HAHAHAHAHAHA...no i po problemie...
wąsiki i kamińskie w pierdlu...;D
a ''budyń'' już chciał im w pałacu rozkładać łóżka polowe...
Ledwo pojechał łóżka i coś z MacDonalda przywieźć dla gości, a tu już mu kumpli zamknęli!
A co niektórzy piszą, że na 11 stycznia kosy na sztorc stawiają i będą bronić skazanych. Ciekawe ilu kosynierów z Bolca pojedzie?