Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Tylko kłamstwa niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 17:30
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cedr wysmukły napisał(a): A opisu analizy nadal brak . Zamiast niej kolejna dawka nienawiści i jakieś mętne tłumaczenia i ucieczka od tematu .

Jak Ty nie jesteś w stanie zrozumieć że po analizie poparłem wypowiedź Pietrzaka w stu procentach to Twój problem , nie jestem w stanie pomóc .

Co Ty jesteś w stanie napisać w tym temacie nie spytam , Twoja specjalność to ploty oszczerstwa i wycieczki osobiste .

Panie Lucjanie z Ocic . Pan pisałeś że wierzysz tylko redaktorom z Republiki . Kompromitacja , wstyd to małó. Żenujące.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marchewkowa Szarotka niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 18:01
Lucek powiedz dlaczego rok temu PIS sprzedawał węgiel po 2,500 zł za tonę sam się tym chwaliłeś a ja dzisiaj kupiłem 3 tony węgla od niedobrej Platformy z Polskiej Kopalni Ziemowit po 900 zł za tonę .
~~Doopa poplecznik niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 19:06
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Lucek powiedz dlaczego rok temu PIS sprzedawał węgiel po 2,500 zł za tonę sam się tym chwaliłeś a ja dzisiaj kupiłem 3 tony węgla od niedobrej Platformy z Polskiej Kopalni Ziemowit po 900 zł za tonę .

Bo rok temu moi potrzebowali kase na wybory. A górnicy dołowi myśleli że jak im dadzą to kopalnie przetrwają 100 lat.
Teraz wszystko z głowy staje na nogi i dołowi górnicy podlizują się tym od Tuska bo wierzą że on zamieni ich kopalnie na wiatraki.
~~Poczerwieniała Malina niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 19:49
HAHAHAHAHAHA...no i po problemie...
wąsiki i kamińskie w pierdlu...;D
a ''budyń'' już chciał im w pałacu rozkładać łóżka polowe...
~~Burawy Jastrzębiec niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 19:56
~~Poczerwieniała Malina napisał(a): HAHAHAHAHAHA...no i po problemie...

Ledwo pojechał łóżka i coś z MacDonalda przywieźć dla gości, a tu już mu kumpli zamknęli!
A co niektórzy piszą, że na 11 stycznia kosy na sztorc stawiają i będą bronić skazanych. Ciekawe ilu kosynierów z Bolca pojedzie?
~~Tragedia Narodu Polskiego niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 20:04
Budyń się skompromitował po raz kolejny. Kaczyński bez pegazusa ...ł siedzieć ślepy i głuchy.

Zastosowana autokorekta

~~Poczerwieniała Malina niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 20:12
~~Burawy Jastrzębiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Malina napisał(a): HAHAHAHAHAHA...no i po problemie...

Ledwo pojechał łóżka i coś z MacDonalda przywieźć dla gości, a tu już mu kumpli zamknęli!
A co niektórzy piszą, że na 11 stycznia kosy na sztorc stawiają i będą bronić skazanych. Ciekawe ilu kosynierów z Bolca pojedzie?

z tego co wiem to zmieszczą się chyba w minibusie...;D
~~Polak katolik niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 20:14
"W imieniu pokrzywdzonej". Giertych składa wniosek ws. Kamińskiego i Wąsika https://wiadomosci.wp.pl/w-imieniu-pokrzywdzonej-giertych-sklada-wniosek-ws-kaminskiego-i-wasika-6982924886272544a

Pis stworzył mafię by rabować i rujnować.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!