Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 20:26
~~ napisał(a): Dziwny człowiek z tego plantatora. Zawsze podkreślał że nie ma afer bo nikt nie był skazany wyrokiem. Teraz kiedy jest wyrok on pisze że co z tego że jest wyrok jak nie ma skazanego.

Dziwny człowieku nie nauczono Ciebie czytać ? , nie wierzę skoro umiesz pisać ( chyba że robi to ktoś za Ciebie ) i Cię oszukuje , powtórzę co napisałem , część dużymi literami , może masz problemy ze wzrokiem .

Ty jesteś od wydawania wyroków , ja w tym temacie UWAŻAM ŻE ZOSTALI SKAZANI WIĘC SĄ WINNI , zostali zgodnie z Konstytucją ułaskawieni przez Prezydenta nie powinni trafić do więzienia .

Innym tematem byłaby dyskusja czy za zwalczanie korupcji powinni być skazani , nie wiem komu zależało aby korupcja w Polsce " kwitła " jak po 1989 r. przez ponad 20 lat .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szmaragdowozielona Bylica niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:26
Co wy chcecie od Lucjana, żeby tak jak Michnik powiedział wam że kocha Jaruzelskiego??? Kochacie Tuska i to wasze prawo nie zmuszajcie do tego kogoś kto ma inne zdanie.
~~ niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:31
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dziwny człowiek z tego plantatora. Zawsze podkreślał że nie ma afer bo nikt nie był skazany wyrokiem. Teraz kiedy jest wyrok on pisze że co z tego że jest wyrok jak nie ma skazanego.

Dziwny człowieku nie nauczono Ciebie czytać ? , nie wierzę skoro umiesz pisać ( chyba że robi to ktoś za Ciebie ) i Cię oszukuje , powtórzę co napisałem , część dużymi literami , może masz problemy ze wzrokiem .

Ty jesteś od wydawania wyroków , ja w tym temacie UWAŻAM ŻE ZOSTALI SKAZANI WIĘC SĄ WINNI , zostali zgodnie z Konstytucją ułaskawieni przez Prezydenta nie powinni trafić do więzienia .

Gdzie w Konstytucji jest zapis że można ułaskawić niewinnego człowieka? Podaj artykuł.
~~Ziemistoszara Śnieguliczka niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:36
Lucek powiedz krótko, czy można dać rozwód parze narzeczonych jeszcze przed ślubem ,czy można usunąć ciążę zanim się nie zaciążyło .czy można uniewinnić osobę niewinną jeśli jest domniemanie o winie jeszcze przed wyrokiem .
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 20:39
~~Cedr wysmukły napisał(a): Dziwny to mało powiedziane. To nieuk ordynarnie kaleczący język polski błędami takimi których drugoklasista by się powstydził . Dzisiaj już to nie dziwi że kiedyś upadł przez takich związek a później pis dzięki takim dopadł się do władzy. Szkoda tylko że taki jak ten plantator ma się tu za nie wiadomo jakiego patriotę a w w istocie to taki sam szkodnik dla Polski jak ci których nadal popiera a nawet jak oznajmił jedzie na pielgrzymkę bronić swoich komuszych kolesi .

Nie ma większego wstydu jak anonimowe hejtowanie a bardziej po mojemu obszczekiwanie .
Mam twardą skórę i taki PAN NIKT nie jest mnie w stanie obrazić , " Psy" szczekają karawana jedzie dalej , mądre przysłowie .
Jestem przekonany że masz jakieś związki z komunistami , to komuniści tak jak Ty traktowali ludzi o innych poglądach .
To obecnie wyborcy i Tusk zdecydowali o utworzeniu wspólnego rządu działacza Solidarności Tuska z działaczem komunistycznym Czarzastym , to PO wprowadziło do UE komunistów , Millera , Rosatiego , Belkę , Cimoszewicza , wolę swoje błędy jak twoją " kulturę " obelg , oszczerstw i brak wiedzy .
Miłego wieczoru .
~~ niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:43
Ciekawe kto wprowadził komunistę Piotrowicza do Trybunału Konstytucyjnego?!
~~Ziemistoszara Śnieguliczka niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:44
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cedr wysmukły napisał(a): Dziwny to mało powiedziane. To nieuk ordynarnie kaleczący język polski błędami takimi których drugoklasista by się powstydził . Dzisiaj już to nie dziwi że kiedyś upadł przez takich związek a później pis dzięki takim dopadł się do władzy. Szkoda tylko że taki jak ten plantator ma się tu za nie wiadomo jakiego patriotę a w w istocie to taki sam szkodnik dla Polski jak ci których nadal popiera a nawet jak oznajmił jedzie na pielgrzymkę bronić swoich komuszych kolesi .

Nie ma większego wstydu jak anonimowe hejtowanie a bardziej po mojemu obszczekiwanie .
Mam twardą skórę i taki PAN NIKT nie jest mnie w stanie obrazić , " Psy" szczekają karawana jedzie dalej , mądre przysłowie .
Jestem przekonany że masz jakieś związki z komunistami , to komuniści tak jak Ty traktowali ludzi o innych poglądach .
To obecnie wyborcy i Tusk zdecydowali o utworzeniu wspólnego rządu działacza Solidarności Tuska z działaczem komunistycznym Czarzastym , to PO wprowadziło do UE komunistów , Millera , Rosatiego , Belkę , Cimoszewicza , wolę swoje błędy jak twoją " kulturę " obelg , oszczerstw i brak wiedzy .
Miłego wieczoru .

Lucek karawana to nie samochód ,karawana IDZIE !
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:44
Ziemia w Lubelskiem została przekopana na głębokość jednego metra
i nie znaleziono żadnych śladów rosyjskiej rakiety.
Bawmy się więc, bawmy się do środy ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza