~~ napisał(a): Dziwny człowiek z tego plantatora. Zawsze podkreślał że nie ma afer bo nikt nie był skazany wyrokiem. Teraz kiedy jest wyrok on pisze że co z tego że jest wyrok jak nie ma skazanego.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dziwny człowiek z tego plantatora. Zawsze podkreślał że nie ma afer bo nikt nie był skazany wyrokiem. Teraz kiedy jest wyrok on pisze że co z tego że jest wyrok jak nie ma skazanego.
Dziwny człowieku nie nauczono Ciebie czytać ? , nie wierzę skoro umiesz pisać ( chyba że robi to ktoś za Ciebie ) i Cię oszukuje , powtórzę co napisałem , część dużymi literami , może masz problemy ze wzrokiem .
Ty jesteś od wydawania wyroków , ja w tym temacie UWAŻAM ŻE ZOSTALI SKAZANI WIĘC SĄ WINNI , zostali zgodnie z Konstytucją ułaskawieni przez Prezydenta nie powinni trafić do więzienia .
Gdzie w Konstytucji jest zapis że można ułaskawić niewinnego człowieka? Podaj artykuł.
~~Cedr wysmukły napisał(a): Dziwny to mało powiedziane. To nieuk ordynarnie kaleczący język polski błędami takimi których drugoklasista by się powstydził . Dzisiaj już to nie dziwi że kiedyś upadł przez takich związek a później pis dzięki takim dopadł się do władzy. Szkoda tylko że taki jak ten plantator ma się tu za nie wiadomo jakiego patriotę a w w istocie to taki sam szkodnik dla Polski jak ci których nadal popiera a nawet jak oznajmił jedzie na pielgrzymkę bronić swoich komuszych kolesi .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cedr wysmukły napisał(a): Dziwny to mało powiedziane. To nieuk ordynarnie kaleczący język polski błędami takimi których drugoklasista by się powstydził . Dzisiaj już to nie dziwi że kiedyś upadł przez takich związek a później pis dzięki takim dopadł się do władzy. Szkoda tylko że taki jak ten plantator ma się tu za nie wiadomo jakiego patriotę a w w istocie to taki sam szkodnik dla Polski jak ci których nadal popiera a nawet jak oznajmił jedzie na pielgrzymkę bronić swoich komuszych kolesi .
Nie ma większego wstydu jak anonimowe hejtowanie a bardziej po mojemu obszczekiwanie .
Mam twardą skórę i taki PAN NIKT nie jest mnie w stanie obrazić , " Psy" szczekają karawana jedzie dalej , mądre przysłowie .
Jestem przekonany że masz jakieś związki z komunistami , to komuniści tak jak Ty traktowali ludzi o innych poglądach .
To obecnie wyborcy i Tusk zdecydowali o utworzeniu wspólnego rządu działacza Solidarności Tuska z działaczem komunistycznym Czarzastym , to PO wprowadziło do UE komunistów , Millera , Rosatiego , Belkę , Cimoszewicza , wolę swoje błędy jak twoją " kulturę " obelg , oszczerstw i brak wiedzy .
Miłego wieczoru .