Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Ziemistoszara Śnieguliczka niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:56
~~Złocisty cyklamen napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Gdzie w Konstytucji jest zapis że można ułaskawić niewinnego człowieka? Podaj artykuł.

Nie ma takiego artykułu , co Ciebie opętało , napisałem że zostali skazani więc są WINNI _ WINNI . nie czytaj bez okularów bo zaczynasz bredzić .
Ułaskawić niewinnego , dobre .

14240
M21W2
21 min. temu

Dziwny człowieku nie nauczono Ciebie czytać ? , nie wierzę skoro umiesz pisać ( chyba że robi to ktoś za Ciebie ) i Cię oszukuje , powtórzę co napisałem , część dużymi literami , może masz problemy ze wzrokiem .

zostali zgodnie z Konstytucją ułaskawieni przez Prezydenta nie powinni trafić do więzienia .
Zaprzeczasz temu co sam napisałeś? Gdzie w Konstytucji jest zapis że można uniewinnić niewinnego człowieka? Przypominam cię kmiocie że przed wyrokiem każdy jest niewinny.

I właśnie dlatego że nie było wyroku to i nie było ułaskawienia czy to takie trudne .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ruska swołocz niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:56
Kłopoty posłów PiS. Do prokuratury trafiły zawiadomienia https://wiadomosci.wp.pl/kolejne-klopoty-poslow-pis-do-prokuratury-trafily-zawiadomienia-6979373328272352a

Szmaciarze
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 20:59
~~Złocisty cyklamen napisał(a): Zaprzeczasz temu co sam napisałeś? Gdzie w Konstytucji jest zapis że można uniewinnić niewinnego człowieka?

Zacytuj ten mój wpis gdzie napisałem o uniewinnieniu niewinnego , zaczynasz majaczyć , coś Ci zaszkodziło ?.
~~Złocisty cyklamen niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 21:00
Trybunał Przyłębskiej ? Poczytaj głombie wypowiedzi nie tylko Strzębosza czy Łętowskiej ale i uznanych konstytucjonalistów . Zresztą to też do ciebie nie dotrze. Zamiast więc tego zacznij uczyć się poprawnej polszczyzny bo nieuk z ciebie pierwszej wody. Wstyd.
~~Ziemistoszara Śnieguliczka niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 21:00
~~Trudno nadążyć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Ziemia w Lubelskiem została przekopana na głębokość jednego metra
i nie znaleziono żadnych śladów rosyjskiej rakiety.
Bawmy się więc, bawmy się do środy ;)

Do środy? Niektórzy już dostali rachunki z powyżką za CO i ciepłą wodę w nowym roku.
Trudno sie cieszyć ;)

Powiedz prawdę czy pamiętasz jakiś nowy rok gdzie nie było podwyżek , bo ja sobie nie przypominam ,
~~ niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 21:03
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złocisty cyklamen napisał(a): Zaprzeczasz temu co sam napisałeś? Gdzie w Konstytucji jest zapis że można uniewinnić niewinnego człowieka?

Zacytuj ten mój wpis gdzie napisałem o uniewinnieniu niewinnego , zaczynasz majaczyć , coś Ci zaszkodziło ?.

Napisałeś że zgodnie z Konstytucją zostali ułaskawieni. Nie można ułaskawić niewinnego człowieka ? Kumasz?
Ktoś to porównał do unieważnienia małżeństwa które jeszcze nie zostało zawarte. Tego też nie rozumiesz?
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 21:04
~~Uczep wielolistny napisał(a): Lucek zwyzywaj go od chamów i hejterów bo to ci najlepiej wychodzi .

Tobie najlepiej wychodzi to co napisałeś , tak trzymaj , a tak na marginesie , jesteś strasznym nudziarzem , powtarzasz się jak stara KATARYNKA , wiesz to jest takie grające PUDŁO .
~~J23 niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 21:08
Tym czasem TV Republika ujawniła, że Tusk i jego kolesie zlikwidowali zespół do szacowania zbrodni i zniszczeń wojennych których dokonali Niemcy.... Taka sytuacja....

TV Republika kanał 340 UPC Bolesławiec......
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!