~~Złocisty cyklamen napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Gdzie w Konstytucji jest zapis że można ułaskawić niewinnego człowieka? Podaj artykuł.
Nie ma takiego artykułu , co Ciebie opętało , napisałem że zostali skazani więc są WINNI _ WINNI . nie czytaj bez okularów bo zaczynasz bredzić .
Ułaskawić niewinnego , dobre .
14240
M21W2
21 min. temu
Dziwny człowieku nie nauczono Ciebie czytać ? , nie wierzę skoro umiesz pisać ( chyba że robi to ktoś za Ciebie ) i Cię oszukuje , powtórzę co napisałem , część dużymi literami , może masz problemy ze wzrokiem .
zostali zgodnie z Konstytucją ułaskawieni przez Prezydenta nie powinni trafić do więzienia .
Zaprzeczasz temu co sam napisałeś? Gdzie w Konstytucji jest zapis że można uniewinnić niewinnego człowieka? Przypominam cię kmiocie że przed wyrokiem każdy jest niewinny.
I właśnie dlatego że nie było wyroku to i nie było ułaskawienia czy to takie trudne .
~~Złocisty cyklamen napisał(a): Zaprzeczasz temu co sam napisałeś? Gdzie w Konstytucji jest zapis że można uniewinnić niewinnego człowieka?
~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Ziemia w Lubelskiem została przekopana na głębokość jednego metra
i nie znaleziono żadnych śladów rosyjskiej rakiety.
Bawmy się więc, bawmy się do środy ;)
Do środy? Niektórzy już dostali rachunki z powyżką za CO i ciepłą wodę w nowym roku.
Trudno sie cieszyć ;)
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocisty cyklamen napisał(a): Zaprzeczasz temu co sam napisałeś? Gdzie w Konstytucji jest zapis że można uniewinnić niewinnego człowieka?
Zacytuj ten mój wpis gdzie napisałem o uniewinnieniu niewinnego , zaczynasz majaczyć , coś Ci zaszkodziło ?.
~~Uczep wielolistny napisał(a): Lucek zwyzywaj go od chamów i hejterów bo to ci najlepiej wychodzi .